Кастингът за Мис Мерилин Варна 2010 г. ще се състои на 16 август /понеделник/ от 14 часа в Гранд Хотел Казино Интернационал, Златни пясъци.

Спомняте ли си грандиозното шоу, което националният конкурс Мис Мерилин организира за Варна миналото лято? Тази година то ще се повтори, но ще бъде в пъти по-грандиозно и по-бляскаво, обещават организаторите.

Всяка от 15-те претендентки за титлата, които ще бъдат селектирани на кастинга в понеделник, ще има равен шанс да се състезава заедно със своите две подгласнички за националната титла Мис Мерилин 2010 в София през октомври, както и да спечели 10 000 лв. парична награда и още много подаръци, осигурени от спонсорите на конкурса.

За подбора на претендентките за Мис Мерилин Варна ще отговарят Любо от бившата група „Те”, неотразимата двойничка на Мерилин – фолкпевицата Алисия, топмоделът Петя Велкова и Супер Бианка. Единственото условие е красавиците да са пълнолетни.

Взискателното жури ще търси не физическа прилика с иконата Мерилин, а нейната грация, неподправен чар, красота и широка секси усмивка и артистичност, следователно това е и единственото, което трябва да занесете със себе си на кастинга.

Най-красивите девойки на България за втора поредна година се състезават за короната на най-сексапилната жена на всички времена. Конкурсът е подкрепен от топ-брандове като: Мерилин Слимс, vodka Flirt, SHISEIDO, ICE WATCH, Max Factor и др. Мис Мерилин 2010 г. вече премина през Пловдив, Велико Търново и Бургас, като остави след себе си страхотни спомени и много незабравими моменти за всички момичета, взели участие. Най-добрите сред тях скоро ще сбъднат своята мечта да красят всички модни списания и да бъдат част от звездните личности на България.