Автор
Woman.bg

Видео с красотата на България развълнува зрителите на BBC

Видео на български фотограф развълнува зрителите на BBC. През последните години Владислав Терзийски създава внушителни и неповторими кадри, изобразяващи неуловими моменти от планините на България. Сега Терзийски отново впечатли публиката, този път с клипче, в което е събирал кадри през четирите години, снимайки из родните планини.
Видеото предизвиква истински фурор във Фейсбук.

Клипчето е забелязано и от бранд мениджърът на една от най-популярните бири у нас. Вдъхновени от коментарите на хората под видеото на Владислав, екипът решава единодушно да помогне то да стане популярно извън социалните мрежи.


Избират една от най-авторитетните и престижни телевизии BBC да излъчи кадрите, изобразяващи величествените планини и неповторими гледки от България и по този начин се превръщат в първата наша компания, която подкрепя и популяризира в световен мащаб красотата на българската природа.

„Много добри новини - това видео се завъртя в ефира на BBC. От доста време исках да направя нещо, което да покаже на хората извън България колко хубаво е тук,“ сподели в профила си в социалната мрежа Владислав Терзийски.