Виртуална премиера на книгата „Смъртта не е за всеки"

20 април 2012 | 16:02
2058
0
0

След тоталния успех на „Животът не е за всеки”, логично идва и следвщият сборник, съдържащ 17 разказа на Радослав Парушев – „Смъртта не е за всеки”.

„Този път Лошото момче на българската литература пише по-добре от всякога”, както се твърди на официалната фейсбук страницата на книгата: www.facebook.com/#!/SmrttaNeEZaVseki

Премиерата на „Смъртта не е за всеки” ще бъде виртуална и ще се състои на 24-ти април, вотрник, от 12.00 часа на обяд в youtube канала на авротра, radoslavparushev: www.youtube.com/user/radoslavparushev?feature=guide

В онлайн представянето на премиерната книга участват популярни лица като музиканта Денис Ризов, блогъра Николета Бонева Ховрин, радиоводещата Гери Турийска и други, които ще бъдат изненада за публиката.

Ето емоционалната оценка на писателят Богдан Русев: “Може би някой ден Радослав Парушев ще напише книга, която да не е още по-добра от предишните му книги. Може би някой ден слънцето няма да изгрее, планините ще се сринат в земята, а реките ще потекат наобратно. Но този ден няма да е днес. Защото днес Радослав Парушев е написал най-добрата си книга досега.”

Радослав Парушев е роден през 1975 г. в София. Работи като адвокат. През 2001 г. в конкуренция с около 600 други автори печели Литературия конкурс на списание „Егоист”. Автор е на 5 предишни книги - „Никоганебъдинещастен”, „Преследване”, Project Gigamono, и на бестселърите „Project Dostoevski” и „Животът не е за всеки”. Съосновател е на нашумелия в близкото минало литературен кръг „Бързалитература”. От 2010 г. до сега е Председател на Управителния съвет на „Асоциация на писателите в България”. Заедно с Богдан Русев поддържа популярния писателски блог www.otkraivreme.bg. Известен е с медийните си изяви, характерни със смелия си, директен език и страдащи от откровена липса на политическа коректност.

Коментари

Добави Коментар

Най-четени