Автор
Woman.bg

Вижте Ева Лонгория по бански след раждането

Ева Лонгория събира тен на Карибите и по-точно на остров Сен Бартелми, в компанията на съпруга си – мексиканския медиен магнат Хосе Антонио Бастон, и сина им Сантяго. 44-годишната актриса премина в отбора на майките за първи път преди по-малко от година, но въпреки този факт изглежда изумително по бански.

Тя сподели с феновете си кадър, от който ясно се вижда, че освен за 10-месечния си син, полага подобаващи грижи и за формата си.

View post on Instagram
 

На фона на приказен залез Лонгория позира край великолепен външен басейн във вилата, в която е отседнала със семейството си. Банският пък, който е от две части и в червеникав нюанс, ѝ придава особено сексапилен чар.

View post on Instagram
 

Щастливата майка не пести и снимки с нейния малък любимец - очарователния Сантяго.

View post on Instagram
 

Ева и Хосе сключиха брак в Мексико през май 2016 г., въпреки че актрисата неведнъж е разкривала, че не смята да се омъжва отново. "Не съм почитателка на брака, но ми харесва да съм омъжена за него. Никога не съм смятала, че отново ще сключа брак. Заради него обаче си заслужава", каза тогава тя.

View post on Instagram
 

Преди това Лонгория има два брака зад гърба си, през 2002 г. актрисата се омъжи за актьора Тайлър Кристофър. Двамата се разделиха през 2002 г., а през 2007 г. Ева каза "да" на баскетболиста Тони Паркър.

Четете още: Ева Лонгория: Аз съм латина. Пресичала съм границата на високи токчета…