Вижте как Меган и Хари доставят храна по домовете с маски и ръкавици (видео)

Най-накрая папараците успяха да издебнат принц Хари и Меган Маркъл по улиците на Лос Анджелис. Херцозите се преместиха окончателно там в края на март, но до днес никой не ги бе засичал, защото в момента са под карантина, също като нас.

Меган и Хари обаче решиха да се отдадат на добра кауза, да оставят страховете вкъщи, да сложат маските и ръкавиците и да помогнат на нуждаещите се. И ето че папараците успяха да изловят този момент – тази сутрин попаднахме на кратко видео, което доказва, че кралската двойка лично е обиколила няколко къщи, за да раздаде храна и продукти от първа необходимост на някои от местните жители. Всъщност, видеото е заснето от охранителна камера наблизо, но то бе разпространено светкавично в медиите.

От кадрите се вижда, че Меган и Хари са оставили лъскавите тоалети у дома и вместо това са облечени спортно-елегантно. Съпругата на принца е заложила на любимата си комбинация – дънки с бели кецове и бяла риза. Хари също е с обикновени панталони и тениска в бежово. И двамата носят шапки с козирка, вероятно като допълнително предпазно средство против зараза. Разбира се, лицата им са покрити с маски, а също така са взели мерки за сигурност и слагайки ръкавици. Според очевидци двойката е била съпроводена от охрана, но двамата пристигали сами пред всяка входна врата.

Меган и Хари от няколко дни се включват активно в дейността на независима организация, която подпомага хора със заболявания, изложени на висок риск от коронавируса, като приготвя ястия и закупува хранителни стоки и продукти от първа необходимост за тях, а след това ги доставя до вратата им. Никой от клиентите на организацията обаче не е предполагал, че херцозите ще пожелаят да доставят лично даренията на нуждаещите се. Появата на Меган и Хари на прага на дома им била шокираща изненада за всички.

От организацията разкриват, че кралската двойка е била изключително отдадена на идеята да помогне. Всички от екипа били очаровани от поведението на херцозите, които показали, че са земни и добри хора, интересуващи се от всеки, когото са срещнали. Искали са да се уверят, че тези хора са усетили грижа и любов от тяхна страна.

Според източници самата Меган е била инициатор на участието ѝ с Хари в организацията, като най-голямото ѝ желание било Лос Анджелис да види какъв филантроп е принцът. Двамата са направили общо 14 доставки в сряда и преди това 6 в неделя. Това е първата благотворителна организация, към която херцозите се включват, откакто са се преместили в Лос Анджелис.



Четете още: Бременна медицинска сестра почина от коронавирус, бебето е спасено