Вижте невероятното пожелание на Хари за рождения ден на Меган

Този уикенд бе наистина специален, не просто защото е първият за месец август, а защото една ярка личност имаше рожден ден. Дамата, която буквално за дни успя да накара цял свят да говори за нея и да следи с притаен дъх всяка нейна стъпка. Тя беше дългоочакваното попълнение в кралското семейство и жената, която укроти заклетия кралски ерген принц Хари. Вече се досещате, че става дума за екзотичната хубавица Меган Маркъл.

Херцогинята на Съсекс, която само до преди няколко години беше обикновено момиче с големи мечти и обещаваща кариера в Холивуд, е истинска лъвица. Тя има неподражаем стил, знае как да избяга от нормите и да бъде елегантно скандална, обича независимостта, може да бъде определена като страстна феминистка и предизвиква обожанието на всички с лекота – типична представителка на зодията си.



Вчера Меган отбеляза 38-ия си рожден ден и всички с нетърпение очаквахме тази сутрин, за да разберем как е прекарала празника си, защото знаем, че тя обича шумните и пищни празненства. Останахме малко разочаровани и дори изненадани, тъй като херцогинята бе избрала да отбележи първия си рожден ден като майка в много, много тесен семеен кръг. Само тя, Хари и малкият Арчи. В западните медии отново се заговори за враждата ѝ с Кейт Мидълтън, защото стана ясно, че херцогинята на Кеймбридж не е поканена на партито, но истината е, че никой от кралската фамилия не е бил поканен в имението Фрогмор. Близки до най-известното семейство в света споделят, че слуховете за неразбирателство между двете снахи са напълно безпочвени и дори Кейт помага изключително много на Меган с майчинството. Всъщност, двете не спирали да си споделят и имат отлична приятелска връзка.



Херцогинята на Съсекс получи безброй благопожелания за рождения си ден, но едно бе наистина трогателно. Любимият ѝ принц Хари използва трибуната на социалните мрежи, за да отбележи празника. Обръщението му към нея е кратко, но за сметка на това изключително чувствено:

View post on Instagram
 


„Честит рожден ден на невероятната ми съпруга! Благодаря ти, че си с мен в това приключение!“

Все още очакваме да разберем дали Меган и Хари няма да решат да вдигнат шумно парти. Кой знае – може да споделят снимки от сладкото си семейно тържество?



Четете още: Хари и Меган ограничават децата, за да спасят планетата