Тя е млада, тя е с пленителна външност, тя е 14-годишната дъщеря на Моника Белучи – Дева, която, както изглежда, е наследила красотата и изяществото на звездната си майка.

В момента красавицата се намира в Рио де Жанейро заедно с баща си Венсан Касел и 21-годишната му съпруга Тина Кунаки, която е във вече напреднала бременност.

Но дори и новата звездна двойка да е прелюбопитна, всички погледи са насочени към Дева, защото нейната прилика със знаменитата ѝ майка несъмнено е факт, заслужаващ внимание.

Моника Белучи ревностно пази личния си живот и особено децата си далеч от обективите на папараците, поради това и мнозина не подозираха как изглежда днес Дева и колко е голяма приликата между нея и италианската грация.



Припомняме ви, че Дева е по-голямата от двете дъщери на Моника и Венсан, които бяха женени цели 14 години, въпреки че по-голямата част от тях прекараха не само под различни покриви, но и в различни държави.

Въпреки странностите в брака си и края на любовните си отношения двамата останаха близки приятели, а Моника е категорична, че благодарение на Касел е получила най-голямото богатство в живота си - дъщерите си.

"Дъщерите ми са стархотни. Справят се прекрасно в училище, говорят пет езика, пътуват много около света заедно с мен", сподели актрисата преди време.

Четете още: Стилна или да: Моника Белучи