Автор
Цвета Герчева

Вкусната Коледа на Лора и Стоян - 24 дни, посветени на вълшебството да смe заедно

Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много обичаме. Тази година дните преди Рождество обаче ще бъдат различни. Защо ли? Защото стартираме един наистина специален проект с чаровните Лора и Стоян и "Бон Апети". Даваме им 24 дни от днес до Бъдни вечер, за да ни пренесат във вкусния свят на празничните ястия, да ни покажат част от любимите си рецепти, да ни заведат на виртуално кулинарно пътешествие по следите на дъхавите подправки и да ни накарат да мечтаем за Коледа и за миговете, прекарани в кухнята и на трапезата с любимите ни хора.

И понеже сме безвъзвратно влюбени в хубавата храна с истински аромат на любов, тази година Лора и Стоян обещават да ни изненадат с изключителни рецепти. Затова и стартираме "24 изненади до Коледа" - за да ви накараме да се усмихнете, да ви дадем най-важните съвети за коледни ястия, да раздадем много, ама много награди, и не на последно място - да ви издадем някои тънкости, които само шеф готвачите знаят. Е, от този декември ще ги знаете и вие, нашите читатели.

Искаме да направим този декември по-специален от всички останали. Да, имахме трудна година. Но сега повече от всичко имаме нужда от усещането за семейство, уют, аромат на прясно изпечени бисквити и онази толкова специална реплика:

"Хей, гладни ли сте? Искате ли да ви сготвя нещо вкусно?"... Защото все още вярваме, че любовта е грижа. А да има хубава храна вкъщи е мисия, която в никакъв случай не е невъзможна, стига да се осмелите да разгърнете таланта си в кухнята.

Лора и Стоян ще ви помагат усърдно! Всеки ден от днес до 24-ти вие ще можете да намерите в рамките на нашия проект по една страхотна рецепта!

Създадохме тази инициатива, посветена на споделеността и хубавата храна, в партньорство с Le Poulet, Philadelphia, Захира, Ензи Мил, VICI, Becel Upfield, Parkmart. Вярваме, че тази Коледа ще ви бъде вкусно, ще ви бъде забавно и не на последно място - ще ви зарадваме със страхотни подаръци.

Да създадеш такъв коледен проект е все едно да сготвиш любимото си ястие - заедно с екипа "Бон Апети" сме вложили щипка любов и много старание, за да ви мотивираме да влезете в кухнята и да готвите. Да не се оставяте на декемврийската суматоха. Да разпределите по-добре задачите в седмицата преди Бъдни вечер. Да купите подаръци навреме, или пък да си ги спечелите от нашите "24 изненади до Коледа", да усетите аромата на печен хляб, който ние толкова много обичаме, да бъдете от онези, които могат да кажат: "Имах вълшебен декември..."

Ние сме готови да ви разкажем за вкусната страна на Коледа. В трепетното очакване да се случи нещо прекрасно, ще се вдъхновим да доставим истинска радост на скъпите на сърцето ни хора, като им подарим частица от себе си, претворена в нашите ястия. Ще се потопим в уюта на любимата си кухня, за да ви покажем, че готвенето е удоволствие, когато е... вдъхновено.

Звучи обещаващо, нали? Вярвайте ни, преживяването си заслужава. И не забравяйте да играете, защото подаръците са много. Ама наистина много!

Кликни ТУК или на изображението отдолу, за да се включиш в нашата игра!

Ето и какво можете да спечелите:

5 комплекта, всеки от които включва готварска престилка и кухненска кърпа, предоставени от Le Poulet;
24 готварски престилки, предоставени от Philadelphia;
24 комплекта, всеки от които включва селекция от различни вкусове Philadelphia и кутия за съхранение;
4 кутии празнична селекция от Philadelphia;

Още за играта - Т У К!

(в материала има продуктово позициониране)