Когато в живота се сблъскат няколко различни гледни точки, несъмнено се поражда конфликт. Най-хубавото в този конфликт обаче е, че винаги ни се дава възможност да се спасим чрез любовта.

Любовта е живот, а животът заслужава любов...

Ако в момента се чудите защо се правим на остроумни и говорим за живота, конфликтите в него и любовта, то имайте предвид, че след точно една седмица и вие ще заговорите за тях.

На 24-и април на софийска сцена ще се изиграе комедийната постановка „Вечеря за двама”.

Неин режисьор е Бойко Илиев, а трима от най-любимите български актьори ще ни разкажат за смисъла от това да си на 100% готов да живееш и обичаш.

Аня Пенчева, Ани Михайлова и Георги Кадурин са героите от пиесата на испанския драматург Сантяго Монкада.



На сцената се разиграва живот-театър, в който няма граници и правила или ако има те търпят нарушения, действието е подчинено на текст, съдържащ в себе си философия, за която си струва да живееш и понятието любов е максима, с която всеки се съобразява.

Пиесата е написана преди 10 г. и за първи път се поставя в България. Премиерата й бе в Плевенски драматичен театър „Иван Радоев”, а в края на този месец, както и през месец май, всички ние ще имаме възможност да я гледаме в няколко различни градове на България:

24 април – град София
10 май – град Плевен
14 май – град Троян
16 май – град Плевен

„Героите откриват, че животът ни е даден, за да го живеем, той е прекрасен във всичките му възрасти, във всичките му нюанси, той просто трябва да бъде изживян пълноценно и не бива да живеем с миналото”, казва режисьорът Бойко Илиев.

Woman.bg се срещна с прекрасните Аня Панчева и Ани Михайлова, които ни разказаха за постановката, забавлението на сцената и признаха, че все пак място за трети на вечеря за двама няма... Но това не значи нищо, защото винаги можеш да продължиш напред и да се влюбиш отново в живота.