Автор
Веселина Петрова

Влюбихме се в този телефон, защото е просто уникален

Да се влюбиш в днешно време вече хич не е толкова лесно! Е, понякога и на нас ни се случва, особено когато хванем в ръце нещо стилно, блестящо и наистина много умно. Става въпрос за новото бижу на Samsung от серията Notе. За всички, които се чудят какъв нов телефон да си вземат - трябва да знаете, че новият Samsung идва в две версии - Galaxy Note20 и Galaxy Note20 Ultra, която е и най-мощната досега. Устройствата са част от новото портфолио на южнокорейския технологичен гигант и бяха представени заедно с многофункционалните таблети Galaxy Tab S7 и Tab S7+, смарт часовника Galaxy Watch3 и ергономичните слушалки Galaxy Buds Live.

Сигурно ще попитате какво му е специалното? А отговорът няма да закъснее и той е - всичко.

Процесорът е Exynos - най-добрият Exynos до момента - с фокус върху бързината на връзката, особено в 5G мрежи. Динамичният AMOLED 2X дисплей със скорост на опресняване от 120 херца (при Note20 Ultra) или Super AMOLED Plus дисплеят (при Note20) и трисензорната камера, която може да заснема 8K видео в резолюция 12:9 са гаранция за това, че и този път power телефонът на Samsung не включва нищо по-малко от върхови технологии.

Запазва се и емблемата на серията Note - стилусът S Pen, която обаче разполага с много нови функционалности заедно с приложението Samsung Notes.

Автоматично запаметяване и синхронизиране на работата на отделните устройства, възможност за моментална "обратна връзка" при работа с документи и маркиране на редакции върху файлове в различни формати, организация на папки и документи и още много други полезни "екстри".

Много голяма е и еволюцията в синхронизирането на работата между телефона и компютрите, работещи с операционна система Windows 10. Тя е резултат от партньорството между Samsung и Microsoft, което засега генерира огромни ползи, най-вече за потребителите.


Имайте го предвид - Galaxy Note20 е телефон, който ви осигурява почти всичко в натовареното ежедневие. Можете да го използвате за работа, за пазаруване, за забавление. Независимо от мястото, където се намирате. В унисон със стила ви. Защото е супер красив и изискан. Ще се повторя, но да, уникален е.

И още нещо, което не е за подценяване. Устройствата и услугите на Samsung са създадени така, че да работят в пълен синхрон заедно и да предлагат на потребителя най-качественото изживяване както в работата, така и в забавленията. Таблетите Galaxy Tab S7 и S7+, например, разширяват възможностите за видеоконферентни връзки, бързо сваляне на информация от интернет и виртуално стриймване без забавяния или прекъсвания.

Galaxy Watch3 е много повече от смарт часовник - с новите си функции и приложения той спокойно може да се превърне във вашия личен здравен асистент. С негова помощ можете да следите хранителните си навици и физическата си активност.

А безжичните слушалки Galaxy Buds Live са просто задължителен аксесоар за всички фенове на хубавата музика. Разполагат с три микрофона и новата функционалност Voice Pickup Unit за гласово разпознаване. Оборудвани са с активна шумоизолация, която ви позволява да се наслаждавате на жив и обемен качествен звук, но и да включвате и изключвате звука от заобикалящата ви среда.


С помощта на Samsung DeX пък можете да свържете безжично своя Galaxy Note20 към смарт телевизора. Нали ви казах, че са уникални?

И така - още ли се колебаете? Не, нали. Galaxy Note20 и Galaxy Note20 Ultra са за всички, които държат да имат най-новата, най-добрата и най-стилна технология на пазара.

Galaxy Note20 е прекрасно технологично "бижу", но истинската му добавена стойност се вижда най-добре, когато започне да си "общува" с всички останали "умни" устройства наоколо. А сега вместо заключение - от написаното тук няма да усетите удоволствието да го имате... Трябва да го докоснете, за да го усетите. Така, както направихме ние. За една истинска любов - от пръв поглед.