Автор
Woman.bg

Враждата на Саманта и Кари, заради която няма да има "Сексът и градът 3"

В "Сексът и градът" - Кари, Миранда, Шарлот и Саманта, бяха най-добри приятели. Помните, нали?

На екрана е едно, в живота обаче - съвсем друго. Актрисите твърдят, че колежката им Ким Катрал е разстроена, че е била пренебрегната заради Сара Джесика Паркър. Всички дами, които следяха с интерес лентата, знаят, че именно тя изигра главната женска роля, тази на - Кари Брадшоу.

"Сериалът нямаше да е същият, ако в него не присъстваше образът на Сара Джесика", казва изпълнителният продуцент на филма Майкъл Патрик Кинг.

"Ким не беше на върха на кариерата си", смята още той.

И докато Синтия Никсън, която влезе в образа на Миранда, и Кристин Дейвис, чиято героиня e Шарлот, бяха в добри отношения със Сара Джесика, то Ким така и не успя да стане близка с нея.

"Кристин, Синтия и Сара Джесика бяха един отбор, но Ким не бе част от тях", казва още Майкъл Кинг. Според него Ким не е била доволна от заплатата си, защото е била наясно, че Сара Джесика е получавала много повече.

Ким отказва да се включи в третата част от "Сексът и градът", защото според нея сценарият се фокусира повече върху Кари, отколкото върху приятелството между четирите дами в сериала.

Причината е, че според сюжетната линия в третата част Тузара получава сърдечен удар под душа още през първите пет минути от лентата и умира. Остатъкът от лентата трябвало да проследи начина, по който героинята на Сара Джесика Паркър се справя със загубата.

"Сценарият на третия филм не следва идеята на сериала и предишните две ленти и не проследява истинското женско приятелство и етапите, през които преминава то, а се фокусира само и единствено върху вътрешния свят на Кари и как тя успява да преодолее болката от загубата на любимия мъж", заяви журналистът Джеймс Милър.

"Фактът, че сюжетната линия набляга върху живота на Кари след смъртта на любимия мъж, не удовлетворява Ким Катрал, тъй като това означава, че нищо няма да се случи около нейния персонаж", разкрива Джеймс Милър.

Припомняме ви, че преди години се заговори за снимки на третата част на филма "Сексът и градът". Малко преди да започнат обаче, Ким Катрал съобщи, че няма да участва в продукцията. Режисьорите отказаха да заснемат филма без един от ключовите герои. Затова в крайна сметка до реализиране на проекта най-вероятно няма да се стигне.