Враждата продължава: Меган и Хари отново кацат на Острова, но няма да се видят с Кейт и Уилям

17 август 2022 | 09:07
14266
5
Снимки: Getty Images
5

Меган и Хари отново ще посетят Великобритания в началото на септември, но засега нямат никакви намерения да се срещнат с Уилям и Кейт. Двойката ще бъде в Манчестър за международен форум, който събира млади лидери от целия свят, като на херцогинята на Съсекс се пада честта да произнесе встъпителната реч на събитието.

Според източници, близки до кралското семейство, обаче среща с херцозите на Кеймбридж не се предвижда в програмата им. Британските издания посочват, че двамата братя не са се виждали лице в лице от миналото лято, когато заедно откриха статуя на покойната си майка – лейди Даяна.

Ако Меган и Хари отседнат в имението си във Фрогмор, те ще са буквално на пет минути пеша от новия дом на Кейт и Уилям, които в момента са в процес на преместване от двореца Кенсингтън. Явно и децата на двете двойки няма да се срещнат, тъй като херцозите на Съсекс не възнамеряват да вземат наследниците си по време на пътуването.

Повече от очевидно е, че след Мегзит двете семейства не са в топли отношения. Меган и Хари за последно бяха на Острова за платинения юбилей на кралица Елизабет, по време на който не получиха привилегията да бъдат до монарха на балкона по време на честванията. Те не се срещнаха лично с почти никого от кралската фамилия, като роднините им, включително Кейт и Уилям, дори не уважиха рождения ден на малката Лилибет.

Коментари

5 Ццеш
  22 август 2022 | 08:37 отговор
 

Какво значение има кой с кого е решил да съжителстват. Не всеки може да се примери със строгоста на короната. А и Хари не може да приживе, че убиха майка му,а Уйлям е длъжен да се подчини. А и тази конска глава Камила,как само и позволиха да се намира в кралското семейство, с една дума мафия!

 
4 568
  17 август 2022 | 14:02 отговор
 

Златотърсачката мегън реши, че е станала много велика, но сбърка. Без кралското семейство е никоя. Жалко за Хари, остави се на тази мургавата да го раздели от семейството му.

 
3 Меди
  17 август 2022 | 11:46 отговор
 

бих завел Меган във факултета, да я трескам на закуска

 
 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 14:29

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!!

2 az
  17 август 2022 | 11:24 отговор
 

Ама защо трябва да отсядат във Фрогмор. То не е тяхно,те вече не са никакви.Или искат хем да са свободни,хем да се възползват от кралските привилегии.

 
1 DBB
  17 август 2022 | 11:05 отговор
 

Много ясно, че никой няма да "уважи" празника им. Като излезеш да вееш мръсните гащи на семейството си по телевизията, трябва да си много, ама много зле, за да очакваш не просто добро, а някакво отношение след това.

 
 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 11:20

ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Дойчева "Катастрофи в София" / TVMEDIA

 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 11:21

Глей че хубавицата Надка е с по дебели ръце от водещио и от онзи дзвер и Гнусен Негър серина от тенис на корто му.

Добави Коментар

Най-четени