Мадона – една жива легенда, която винаги предизвиква фурор с излизането си на сцената. През изминалия уикенд тя отново провокира хиляди противоречиви реакции, след като изнесе кратко шоу на престижния конкурс Евровизия. Милиони зрители очакваха с трепет появата на Мадона, която макар и на 60 години, все още поддържа огъня.

Звездата изпълни един от най-големите си хитове Like A Prayer и най-новата си песен Future, която е част от предстоящия ѝ албум Madame X. И този път Мадона не изневери на стила си – имаше шоу, провокация, интересни тоалети и хореография. Кралицата на попа обаче получи безброй критики за представянето си, включително и че е пяла фалшиво. Разгневени фенове на конкурса споделиха разочарованието си от Мадона, като споменаха, че тя съвсем не е била сред най-добрите изпълнения на вечерта и че е време да се пенсионира.

Звездата отнесе критики и за проявата си на смелост. Тя дръзна да изпълни песента си Like A Prayer, в която темата за религията е силно засегната, точно в Израел. Не стига това, ами и го направи облечена в черна роба.

Мадона реши да не подминава критиките по свой адрес с мълчание. Вчера звездната певица сподели снимка в Инстаграм, на която е сложила ръце върху ушите си, а превръзка скрива дясното ѝ око. Към кадъра Мадона е написала следното послание: „Madame X не чува Дявола...“

View post on Instagram
 


Кралицата на попа за пореден път демонстрира класа и завидно самочувствие. А какво е вашето мнение за представянето ѝ на Евровизия?

Четете още: Миро със забрана да изпълнява "Гълъбо"