Автор
Woman.bg

Всичко е любов: Никол Шерцингер и любимият ѝ мъж в Ибиса!

Сексапилната Никол Шерцингер очевидно бързо е прежалила доскорошната си половинка Григор Димитров и отново се носи на крилете на любовта. Това е видно от последните снимки, които певицата сподели. На тях тя е в компанията на новия мъж до себе си Том Евънс и изглежда по-щастлива от всякога. Двойката в момента се наслаждава на любовта си и жаркото слънце на о. Ибиса.

Никол за първи път се появи под ръка с новия си приятел на афтърпарти след наградите “Златен глобус”, като така потвърди най-после слуховете, че двамата са заедно. Певицата и бившият ръгбист дълго време отричаха, че имат връзка, като твърдяха, че са просто добри приятели.

View post on Instagram
 

Самият Евънс сподели преди време, че е "ударил джакпота с приятелката си Никол Шерцингер". Двамата се запознаха по време на снимките на музикалното предаване X Factor през 2019 г., където той участва, а Никол бе жури.

"В първите няколко дни с Никол беше просто невероятно и е невероятно оттогава насам", добавя той. 43-годишната певица имаше връзка с нашето момче Григор Димитров, като дори посети България. Преди това бе обвързана дълги години със звездата на Формула 1 Луис Хамилтън.