Втора Анита Мейзер в ареста за убийство със свински опашки

15 юни 2017 | 11:42
78473
2
Булфото
2

21-годишната Красимира Костова от Несебър се оказа втората Анита Мейзер. Младата жена е замесена в убийството на 65-годишен холандец, който бил вързан със свински опашки. Така намери смъртта си и съпруга на Мейзер Николай Димов. Арестуваната Красимира Костова вероятно ще бъде екстрадирана в Холандия, за да бъде разпитана по мистериозния случай. Към момента към нея има само подозрения, че е свързана с инцидента миналата година. Тогава Красимира пребивавала в Холандия и била в интимни отношения с жертвата, сочат данните от разследването.

Установено е, че холандецът е бил привързан за стол със свински опашки и удушен, след като в устата и гърлото му са били натъпкани различни предмети. 21-годишната жена бе оставена в ареста за постоянно. В съдебната зала Красимира отрече да има нещо общо с убийството на 65-годишния мъж и сама пожела да бъде екстрадирана в Холандия, колкото може по-бързо, за да докаже невинността си. Тя твърди, че трима мъже убили холандеца след скандал за наркотици. Първоначално Мейзер също твърдеше, че мъжът й се видял с непознати за нея мъже, които са виновни за смъртта му.

Костова е задържана в Слънчев бряг, където майка и баща й имат магазин, а след два дни ще стане ясно дали и кога ще бъде екстрадирана в Холандия.

Четете още: Жените, от които ти се смразява кръвта


Още по темата

Коментари

2 до 1
  26 септември 2018 | 16:37 отговор
 

харесва чувството му за хумор

 
1
  22 април 2018 | 18:37 отговор
 

Какво им става на тези момичета Този си е дедо.40г разлика

 

Добави Коментар

Най-четени