Въпреки спекулациите, дъщерята на Меган и Хари вече е осма в кралската линия за наследяване на трона

27 юли 2021 | 12:31
5161
2
Инстаграм, Getty images
2

Почти два месеца след раждането на дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл тя най-накрая бе вписана в официалната кралска линия за наследяване. Отсъствието на детето в списъка породи редица спекулации в медиите.

Интересно сравнение: при раждането на първото дете на Меган и Хари - Арчи, по-големия брат на Лилибет, името му се появява в официалния уебсайт на кралското семейство 15 дни след раждането. По подобен начин принц Луи, второто дете на Уилям и Кейт, беше вписан 12 дни след раждането му, писа сайтът Page Six.

Родената на 4 юни Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор е едва осма на опашката за трона. Хари и Меган искат тя да получи отношението, което е присъщо на кралските деца, пише The Daily Mail. Двамата искат кръщене, подобно на това на първородния им син Арчи. Той беше кръстен в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзор, а на кръщенето присъстваше баба му, кралица Елизабет.

Е, вече е факт. Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор вече е записана в историята на Уиндзор като първата от преките потомци на кралицата, родена в чужбина и притежаваща двойно гражданство още от раждането си.

Още по темата

Коментари

2 аман
  28 юли 2021 | 10:07 отговор
 

аман от тия. защо второто име не е на баща и???

 
1 ДАЯНА
  27 юли 2021 | 17:50 отговор
 

ТОВА ЛИ Е ЦЕЛТА ИМ НА ТЕЗИ ХОРИЦА , ДА СА ВПИСАНИ , ДА СА ОТМЕТНАТИ , ДА СА В ИГРАТА ! СТРАШНО НЕЩО Е ВЛАСТТА ! ГЛАВАТА ЩЕ ТИ ИЗЯДЕ !

 

Добави Коментар

Най-четени