Ясновидката на Берлускони с прогноза за края на пандемията и кой ще поеме управлението на България

Българската ясновидка Теодора Стефанова разкри в ефир пред зрителите на Нова тв прогнозите си за 2021 г. Гадателката на Силвио Берлускони и телевизионна водеща в Ломбардия определи годината като време на политически компромиси, сподели за промени по върховете на българския футбол, както и за постепенното отслабване на пандемията благодарение на ваксините.

"Моята прогноза и призив към всички вас е да не се страхуваме и да направим така, че да се обединим, да извървим пътя и да излезем от този тунел, да видим светлина, която наистина ще ни върне към нормалния начин на живот. Нека се ваксинираме, за да можем отново да прегръщаме любимите си хора, да пътуваме. Ще бъдем много по-спокойни и предпазени. Трябва да благодарим на науката, че за толкова кратко време успяха да направят чудеса с няколко вида от тези ваксини", казва Стефанова.

Два важни политически вота ще бележат България през 2021 г. Те ще изиграят ключова роля върху промените у нас към по-добро. Според пророчицата през есента ще бъде избран нов държавен глава след балотаж. "Мога да кажа, че шест партии ще влязат в парламента. Много малко няма да достигне на БСП, защото ще бъдат почти изравнени с ГЕРБ. Управляващата сега партия, разбира се, отново ще бъде една от водещите. 2021-ва ще е година на компромиси, на комуникация, и всички ще седнат заедно на една маса в името на доброто на България", смята гадателката.

Нестабилност в управлението заплашва и държавата, в която Теодора живее в момента - Италия. Трусове и разногласия прогнозира гадателката на Берлускони по върховете на Европейския съюз. Парите, пандемията, промените ще противопоставят евролидерите, смята Теодора. Промяна и противоборства се очакват и отвъд Океана. В САЩ, според Стефанова, и републиканците, и демократите губят доверието на хората.

Промени към по-добро Теодора Стефанова очаква и в света на спорта. "Прогнозата ми е, че скоро ще видим завръщането на феновете по стадионите. Може би това ще се случи постепенно във всички държави и във всякакъв вид спорт, включително футбол, волейбол, баскетбол, лека атлетика, гимнастика, ски. Ще се радваме на публика, след като се ваксинираме и сме по-спокойни", ясновидката.

"Има още един важен момент - ще бъдем изправени пред избор на президент на Футболния съюз. Аз знам кой ще го оглави, но няма да кажа. Ще има балотаж и ще бъде избран един достоен и доказал се човек. Той ще избере екип и постепенно от тази година ще започнат промени, които ще продължат 2-3 години. Ще започне да се случва нещо във футбола. И в момента имаме един много достоен човек, който се справя прекрасно в условията на коронавирус, президент е на БФС и прие поста с голяма отговорност - Михаил Касабов", предвижда гадателката на Берлускони.

Caro Presidente tanti auguri di BUON COMPLEANNO . Essendo io la prima tifosa del Milan .. La ringrazio per gli anni...

Публикувахте от Teodora Stefanova в Четвъртък, 29 септември 2016 г.

2021-а ще се окаже и много важна година за националния ни отбор, смята Теодора. Тя е категорична, че екипът и момчетата, който новият треньор Ясен Петров ще събере, ще оправдаят доверието му и ще отбележат успех на Европейското първенство.

Четете още: Легендарният пророк Едгар Кейси предсказал тежка зима и появата на велик Месия през 2021 г.