Автор
Woman.bg

Явор Бахаров след ареста в Банско - каквито са ни звездите, такива са им и проблемите

Лошият късмет тегне над Явор Бахаров. Актьорът прекара 24 часа в ареста в Банско, след като беше заловен да шофира в нетрезво състояние. Освен алкохол проверката с дрегер е установила и наличието на дрога в кръвта.

По показания на полицаите той е карал на отворени прозорци, а от колата е звучала музика на високи децибели. Според твърденията на очевидци автомобилът се е движил неадекватно, а самият шофьор е бил абсолютно сам в него.

Към момента няма доказателства, които да сочат, че актьорът е застрашил живота на пешеходците. Самият той не е дал никакви обяснения за ситуацията. А и най-вероятно едва ли ще даде, след като вече е освободен от ареста срещу парична гаранция от 5000 лева.

За подобно деяние законът предвижда лишаване от свобода от 1 до 5 години, както и глоба от 500 до 1500 лв. Засега адвокатите на актьора се въздържат от коментар.

Коментари по адрес на Бахаров по повод случилото се обаче не липсват. Поради грозния и циничен език в тях се въздържаме от цитати. Едно обаче е ясно...

Ако някой нагази лука у нас, винаги ще се намери кой да го оплюе! В България обичаме да плюем и да сочим с пръст, да си служим с обидни квалификации и да злословим с охота срещу някого, който е постигнал нещо в живота си.

Истината е, че всеки един от нас може да се озове в подобна ситуация, но малко са тези, които могат да осъзнаят този факт. Каквото и да е направил актьорът, си е лично негов избор. И ще си носи отговорност. А пък ние сме много добри да раздаваме правосъдие към всички. Ако обаче трябва да го направим със себе, ставаме някакси мнооого толерантни.

Лесно е да съдиш и хвърляш кал срещу другия. Особено когато е известен в публичното пространство и когото не познаваш лично. Да се занимаваш с чуждите проблеми, да се ровиш в кирливите ризи на нечие друго лице, да сипеш ругатни по адрес на личност, която дори не си срещал очи в очи, е признак на зле скроена душевност и посредствено битие.

Четете още: Арестуваха Явор Бахаров