Автор
Woman.bg

Юън Макгрегър и новата му изгора вече афишират любовта си

Новината за връзката между Юън Макгрегър и Мери-Елизабет Уинстед дойде като гръм от ясно небе миналия месец. Но ето че те вече афишират любовта си на публични места. Двойката бе забелязана през уикенда да се разхожда в Холивуд.

Макгрегър изглеждаше видимо щастлив и спокоен и демонстрира чувствата си към 32-годишната Уинстед, като здраво я държеше за ръка.

Новината за аферата на шотландския актьор гръмна в края на октомври, след като в медийното пространство се появиха снимки, на които той се целува с колежката си от "Фарго".

От британския таблоид "Сън" поясниха, че снимките са направени в лондонски ресторант и че още преди да започнат да си разменят целувки, актьорите са се държали доста свободно един с друг.

Припомняме ви, че 46-годишният Юън Макгрегър и 51-годишната му съпруга Ив Мавракис, с която имат 4 деца, бяха заедно повече от двайсет години. Те се запознават през 1995 г., докато френската дизайнерка консултира екипа за костюмите в сериал с участието на Макгрегър. Ив е по-възрастна от Юън със седем години, но това не пречи актьорът да се влюби толкова силно в нея, че да предложи брак малко след запознанството им.