За първи път у нас ще се проведе конкурсът "Мистър Дядо". Очаква се надпреварата да се състои по едно и също време с конкурса "Мисис Баба".

Умчастниците в лицензираната надпревара ще бъдат избрани на специален кастинг.

Преди няколко години конкурсът в Бразилия даде първото място на 60-годишен господин, баща на четири деца и четирима внуци, който спечели след като за него гласуваха повече от 300 дами.

"Коронавирусът стопира много наши проекти тази година. Не можахме да направим "Мисис Баба" така, както всяка година го организираме. В чужбина много конкурси се проведоха онлайн, но това са скъпи платформи. За да се проведе подобна надпревара онлайн, са нужни 10 хиляди долара. Ние искаме да представим конкурсите ни така, както сме свикнали. Ето защо, за да спазваме закона, ще изчакаме ситуацията да позволи" - споделя единственият лицензиант на "Мисис България" у нас Меги Савова, цитирана от "България днес".

Интерес към надпреварата "Мистър Дядо" ще има, убедени са специалисти от модния шоубизнес. С годините господата у нас стават все по-суетни, все повече държат на външния си вид.