bTV и създателите на „Такъв е животът" - Supernova Media - представят втория сезон на документалното риалити „Нашите момичета: Звезди от кориците".

Както и първият сезон на поредицата - „Футболни съпруги”, излъчен през есента на 2009 г., новият формат показва живота на звездите такъв, какъвто е, в 10 епизода. Този път зрителите ще се запознаят отблизо със "Златките” такива, каквито никой никога не е виждал.

От тази събота, 25 септември, 16 часа, зрителите на bTV могат да очакват всичко, което стои зад силикона - дързост, амбиция, срам и мечти. Те ще станат свидетели на разтърсващите откровения и истинските сълзи на „Нашите момичета: Звезди от кориците”.



В първите епизоди участват някои от най-горещите жени от първите страници на мъжките списания: Златка Димитрова - Мис Плеймейт 2009, Биляна Йотовска - Мис Най-сексапилно дупе 2009, Марияна Маринова - Мисис България 2007 и Елеонора Богданова - Мис Ноември 2009 на „Плейбой”. Продуцентите от Supernova Media разкриха, че още няколко от най-популярните красавици от мъжките списания и звезди от поп-фолка се снимат в момента за бъдещите епизоди на предаването.

Поредицата ще покаже уникални кадри от личния живот на красавиците, а камерата на шоуто ще надникне зад кулисите на конкурсите за красота и фотосесиите на мъжките списания. Но това, което само камерата на "Нашите момичета” може да улови, са емоциите, страховете и мечтите на тези жени. Освен еротични модели, те са и майки, които възпитават децата си, грижат се за близките си, влюбват се и успяват в този жесток бизнес.

Какво стои зад блясъка и лукса и каква е цената на успеха разказват лично „Нашите момичета: Звезди от кориците” всяка събота от 16 часа само по bTV.