Автор
Woman.bg

Запознайте се с първата секс кукла, която може да бъде съблазнена

Секс индустрията непрекъснато измисля нови начини, по които да гъделичка въображението, този път обаче тя надмина себе си. Запознайте се със Саманта, първата от серията изключително реалистични секс кукли, които вече се предлагат на пазара. Тя е интерактивна, което означава, че може да ви отговори, а освен това реагира на докосване.

Саманта е снабдена със сензори в лицето, ръцете, гърдите, както и в дамските й части. Създателят й Серхио Сантос твърди, че ползвателите й трябва да са по-внимателни, когато става въпрос за креватни авантюри. Сантос допълва, че Саманта има толкова еротично излъчване, че някои от мъжете, които я използват, вече са започнали да имат истински чувства към робота.

Саманта може да бъде и добър събеседник, тя има възможност да дискутира сфери като философия, наука и животни. В репертоара си секс куклата има и над хиляда вица.
„Аз съм Робин Худ на секса, защото го давам на бедните. Мъжете се нуждаят от секс, а аз просто им го давам“ – казва създателят на Саманта.

fbpost

Най-евтината кукла започва от 5 хиляди паунда, а персонализираните модели могат да достигнат 10,000 паунда.

Изобретателят на Саманта твърди, че тя може да опознава хората и съответно да изгражда връзка с човека, който я купи.

Истината обаче е, че роботът има някои недостатъци като липсата на различни изражения на лицето, освен това Саманта не си мърда устата, когато говори.

fbpost

Любопитното в случая е, че Мартиса, съпругата на Сантос, с която са заедно от 16 години, също е работила по разработването на робота. Двойката разкрива, че дори споделят леглото си със Саманта и в известен смисъл Мартиса е участвала в изобретяването на любовницата на съпруга си.

„Хората смятат, че роботите са за хора, които се чувстват самотни и имат социални проблеми. Това обаче въобще не е така. Може да става въпрос и за омъжена двойка, която иска да разнообрази любовния си живот“ – твърди изобретателят.

Сантос стига още по-далеч с твърдението, че скоро роботи като Саманта ще могат да раждат или поне в известен смисъл ... Той ще може да да слее личността на робота с характеристиките и убежденията на неговия човешки партньор. Така чрез използването на специален софтуер ще бъде създаден нов мозък с изкуствен интелект.

fbpost


Ще бъде използван компютърен софтуер за създаване на нов мозък с изкуствен интелект за детето, който ще бъде базиран на тази информация. Ще бъдат използвани и 3D схеми за тялото му. След това детето ще бъде „принтирано“ с 3D принтер.