Автор
Woman.bg

Защо Меган Маркъл е по-популярна от Кейт Мидълтън?

Годеницата на принц Хари - Меган Маркъл се радва на доста по-голяма популярност сред британците за разлика от Кейт Мидълтън, която мина под венчилото с принц Уилям преди седем години. Това сочи проучване на VoucherCodesPro, посветено на нагласите към кралското семейство.

Интересът към бъдещата съпруга на Хари е като лавина в Обединеното Кралство, след като през ноември миналата година бе оповестен годежът й с британския принц. Оттогава досега името на 36-годишната американска актриса редовно попада във фокуса на общественото внимание и медиите. Допитването е направено измежду над 2300 англичани, които смятат, че звездата от сериала "Костюмари" е засенчила утвърдената британска икона - херцогинята на Кембридж Катрин.

Каква е причината актрисата от САЩ да е по-близка до сърцата на британците? Съдейки по отговорите на участниците в допитването, жителите на Острова й симпатизират поради следните причини:

31% защото преди това е била актриса

14% защото е земна

11% защото е феминистка

Меган Маркъл отстъпва по популярност сред британците единствено на бъдещия си съпруг принц Хари, с когото "свързани" се чувстват 32% от сънародниците му. Годеницата му е посочена от 29% от участниците в допитването. С по 15% следват принцеса Беатрис и херцогът на Единбург Филип. Херцогинята на Кембридж Катрин е получила едва 13% от гласовете, уви!