Автор
Woman.bg

Защо Никол Кидман забрани на децата си да гледат новия ѝ филм?

Никол Кидман забрани на дъщерите си Сънди и Фейт да гледат последния филм, в който участва. „Destroyer” е най-новата лента, където актрисата изпълнява главната роля на жена детектив, изтормозена от живота и тежкото всекидневие. По думи на легендарната красавица, образът ѝ във филма е крайно неподходящ за малките ѝ дъщери, защото това е жена, която е склонна към саморазрушение.

„Този филм е суров, сложен и, надявам се, много завладяващ“, споделя 51-годишната актриса, която влиза в ролята на Ерин Бел – детектив под прикритие, чийто живот се преобръща след провалена мисия. За да влезе в кожата на главната героиня, Никол е неузнаваема – с тъжно сбръчкано лице, на което е изписано тежкото ѝ минало, сива коса и износени дрехи. Дори на пръв поглед може и да не познаете, че тази невзрачна жена всъщност е Кидман.

Защо тя е забранила на дъщерите си да я гледат в тази светлина, самата актриса обяснава още:



„Главната героиня унищожава всеки, който се опитва да се доближи до нея, унищожава и самата себе си. Не искам моите момичета да видят това. Ерин може да застреля някого така, сякаш е родена да убива, но за всичко си има възмездие. Ще разреша на децата си да гледат филма, но не и преди да са навършили 21. Беше лудост и смелост да приема такава роля в този период от живота и кариерата си. Но го направих и се свързах с този образ, защото е на жена, която е майка, и не се уплаших от факта, че е поблазнена от алкохола и наркотиците, виждала съм такива случаи. „Destroyer” е първият филм, в който имам главна роля от много време насам. Правя го, защото вярвам в проекта. Нямам никакви други съображения, аз съм работеща актриса.“

Никол издава, че Ерин Бел е майка, също като нея. Тя има дъщеря, която се опитва да предпази и постоянно ѝ показва, че не би искала да завърши като нея.

В момента холивудската дама работи по няколко проекта, включително и в новия сезон на сериала „Big Little Lies”, където си партнира с Рийз Уидърспун и Мерил Стрийп.

Четете още: Венсан Касел - любимото лошо момче на 52!