Преди дни нощна София се сдоби с първия си Мистър Еротик. Той се казва Диан Панов, по-известен като Жокера от риалитито „Стар Академи“.

Конкурсът за сексапилни мъже се проведе в средата на седмицата в шоу бар No limit и привлече известно количество дами, жадни за свежа плът.

Сред публиката не липсваха и мъже, разбира се, които хвърляха завистливи погледи към смелите полуголи мъжаги на подиума.

А те бяха общо 8, сред които и един арабин. Надпреварата протече в 3 кръга: кратко представяне, демонстрация на артистични заложби, а за десерт – професионален стриптийз.

Публиката чу песен (в изпълнение на Жокера), видя танци, мазане с бебешко олио и не малко опити за демонстрация на мускули (единият от тях бе особено неуспешен, както ще се убедите от видеото по-късно).

Атмосферата опитаха да нажежат допълнително Пламена от втория Мюзик Айдъл и никому неизвестната фолк певица Джоана.

Първата не успя да убеди гостите в гласовите си възможности, въпреки напомпаните си прелести, а втората изпя само чужди парчета.

Някои от дамите, заели челни позиции около подиума, активно се включиха в разгорещените изпълнения на участниците.

Въздухът затрептя от нагорещяване най-вече във финалния кръг, когато новото попълнение в поп-фолк средите – Милица, остана невъзмутимо по сутиен, а след това и без него.

Друга почитателка на мъжкия стриптийз пък се унесе в танци, оставяйки роклята й да се вдигне застрашително високо, разкривайки щедро дупето й.

На първа линия до мъжката плът беше и Нина Никол, съпругата на Митьо Крика, придружена от приятелка.

Тя активно се включи и в гласуването за определяне на победителя, в което участие взеха произволно избрани гости.

Дали крайният резултат беше обективен, можем само да гадаем, тъй като останахме с впечатлението, че почитателките на Жокера не са чак толкова много.

Финалната му конкуренция беше Мистър Тей, който впечатли с 2 горещи изпълнения – като „работещо момче“ в бял гащеризон и по оскъдна прашка.

Доколкото разбрахме, голямата награда за Мистър Еротик е парична и е в размер на 1000 лева, а дали има и утешителни,не знаем.

Само се надяваме това да не е първо и последно издание на конкурса, тъй като нощна София има нужда от свежи забавления.

Вижте тук видео от конкурса.