Автор
Woman.bg

Златка и Благо Георгиев се скараха в Брадъра

Първият скандал между Благой Георгиев и Златка Райкова в Къщата на "ВИП Брадър" вече е факт. Повод за него стана красивата Емануела, с която бившият футболист си партнира в първата мисия.

Телата на Джизъса и певицата се оказаха в опасна близост заради едно топче, което трябваше да придържат с лицата си. За разлика от Златка, която с партньора си отпадна бързо от играта, Благой и Емануела се задържаха по-дълго.

Когато влюбените гълъбчета се усамотиха в спалнята, плеймейтката се ядоса. В опит да я умилостиви, Георгиев каза, че ще ѝ бъде опора в Къщата и никога няма да ѝ позволи да страда. Вместо да я успокоят, думите му я ядосаха и тя побърза да заяви, че никога няма да е с човек, с когото ще трябва да страда. И добави, че е направила всичко по силите си, за да падне топчето по-бързо.

От екипа на шоуто пък издадоха, че фолкпевицата е била на крачка да напусне формата заради държанието на Райкова, която буквално не била на себе си. В днешния епизод страстите се нажежават до червено и Емануела решава да си тръгне, за да прекрати конфликта.

Фолк певицата и екс футболистът бяха близки преди около десетина години. Изпълнителката сама се хвалеше, че излиза на романтични вечери с Благо, който тогава бе с майката на двете си деца Христина.