Зукърбърг загуби милиарди, но е невероятно щастлив! Каква е причината?

23 септември 2022 | 15:18
2793
1
Инстаграм, Getty images
1

Главният изпълнителен директор на Meta Марк Зукърбърг изгуби 70 милиарда долара от нетното си състояние и вече е под №20 в списъка на най-богатите хора на планетата, предаде Business Insider.

38-годишният създател на Facebook започна 2022 година с нетно богатство от 125 милиарда долара, според индекса на милиардерите на Bloomberg. Оттогава състоянието му е намаляло до 55,3 милиарда долара. Това е спад от малко над 55%. Forbes определи нетното му състояние на 53,4 милиарда долара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Въпреки тези притеснителни бизнес новини, Зукърбърг е невероятно щастлив. А причината е, че семейството му съвсем скоро ще се увеличи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Марк и съпругата му Присила са в очакване на третото си дете. Щастливата новина съобщи самият той в социалната мрежи."Щастлив съм да съобщя, че Макс и Огъст ще имат сестричка през следващата година", написа гордият татко.

Преди броени месеци Марк Зукърбърг отпразнува десетата годишнина от брака си с Присила Чан, като пресъздаде снимка от сватбата им.

"Женени сме от 10 години и сме прекарали половината си живот заедно. Очакват ни още много приключения", написа  той под публикацията.


Коментари

1
  26 септември 2022 | 17:57 отговор
 

изял е лайната на жена си

 

Добави Коментар

Най-четени