Автор
Woman.bg

Звезда от „Съни бийч“ пробва да обере магазин

Въоръжен грабеж на магазин инсценирала една от най-сексапилните звезди от предстоящия сериал на bTV „Съни бийч“. Дългокраката Евелин Костова нахлула с пистолет в магазин в Царево и се разкрещяла: „Всички на земята! Това е обир!“. В заплахите й пригласял актьорът Михаил Петров, шокирайки продавачите и клиентите. Персоналът обаче веднага се усетил, че Евелин е пишман обирджийка, а с колегата й си правят майтап. Освен че не приличала на крадла, красивата брюнетка носела нелеп каубойски костюм и пластмасови пищови - с тях по-рано през деня тя участвала в шествие по случай театралния фестивал в Царево.

Евелин с част от екипа на сериала
„Понеже нямаше какво да правим в града, решихме да се позабавляваме. Няколко пъти влизахме в магазина и се провиквахме: „Всички на земята! Това е обир!“, но нито веднъж не ни взеха насериозно“, разказа Евелин.

Актрисата от „Съни бийч“ предложила на колегата си да сложат край на шоуто, но той я помолил да направят още един, последен опит. „Влязох, развиках се отново, обърнах се и какво да видя ... Мишо единствен легнал на земята!“, разказа Евелин. Впечатлена от чувството му за хумор, тя се влюбила в него. Оттогава двамата са заедно.

Евелин изгледа началото на сериала на предпремиерата, която събра над 300 души

Четете още: Новият сериал на bTV тръгна с топ красавици и холивудски блясък