Автор
Woman.bg

Звезда от Великолепният век влиза зад решетките за 16 години

Звездата от турския сериал "Великолепният век" - Аднан Коч, влиза зад решетките за 16 години и 8 месеца, съобщават турските медии.

Повод за тежката присъда на харизматичния актьор със сини очи е съпротивата, която Аднан оказал над полицаи по време на акция срещу наркотиците в Истанбул.

View post on Instagram
 

Според показанията в съда той и още петима души, сред които и двамата му братя, влезли във физическа разправа с представители на обществения ред, след като отказали да съдействат на органите на реда.

View post on Instagram
 

Обвиненията, въз основа на които са издадени присъдите, са за умишлено нараняване, обида на длъжностно лице и съпротива на полицията.

Единият брат – Ахмет Коч, е със същата присъда като тази на Аднан. Другият брат - Мехмет Хайри Коч, е получил 17 години и 6 месеца зад решетките.

View post on Instagram
 

Пред съда актьорът отрече да има, каквато и да било вина. Според твърденията му той само е присъствал на мястото, но не е участвал в разпрата.

Аднан Коч е турски актьор и музикант, спечелил си огромна популярност в Турция благодарение на десетките телевизионни сериали с негово участие. В България името му нашумя с образа на Бехрам паша от сериала "Великолепният век".

View post on Instagram
 

Четете още: Къванч Татлъту: Турският Брад Пит с най-големия хонорар

* В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!