Днес ви представяме втората част на материала с интересните дефекти във външността на някои от най-известните знаменитости в света.

Днес на прицел са Лили Алън, Кейт Босуърт и Ванеса Паради.

Лили Алън



Дефект: трето зърно

“То се втвърдява при допир”, споделя Лили, която никога не пропуска възможността да поговори за… третото си зърно. И не се ограничава само с приказки, а с удоволствие демонстрира това “чудо” на всеки, който има желанието да го види.

Лили има късмет, че живее в ХХІ век, през средновековието жените с три зърна са се смятали за вещици и са били изгаряни на клада. Днес такава генетична аномалия има всяка една от 50 жени. Третото зърно изглежда като голяма бенка.

Кейт Босуърт



Дефект: различни на цвят очи

Кейт Босуърт изглежда ослепително на червения килим, но при по-близък оглед на лицето й ще си помислите, че… е объркала контактните си лещи. Актрисата има вродена хетерохимия на роговицата – едното й око е кафяво, а другото синьо. Това често се среща при животните – котки, кучета и коне, но при хората е по-скоро изключение.

Ванеса Паради



Дефект: разстояние между предните зъби

Не бързайте да си запишете час при стоматолога, ако имате разстояние между предните зъби. Благодарение на неотразимия чар на Ванеса Паради идеалните зъби вече отдавна не са на мода!

Лъскавите списания и гигантите в индустрията на красотата възпяват масово разстоянието между зъбите, което според тях не само не вреди на външния вид, но и му придава особено очарование.

Днес се смята, че такъв луфт е признак за повишена сексуалност и весел нрав. Само стоматолозите наричат това диастема (дефект на захапката).