Както вероятно повечето от вас са чули, Деси Зидарова беше пребита в събота вечерта от двама мъже с бухалки в София.

Деси е в "Пирогов " с избит зъб, счупена дясна подбедрица, пукната лява подбедрица, пукнато дясно бедро. Според лекарите няма опасност за живота й, но счупванията на костите са много тежки.

Светската журналистка Сесил твърди, че един от нападатели казал на Зидарова: “Малко ще те понабием, но ще се оправиш”.

Въпреки че чантата на моделката липсва, основната версия на полицията е, че е пребита заради лично отмъщение.

Деси Зидарова нашумя с ролята си в сериала "Хотел България", след това тя бе избрана да участва в холивудския екшън "Хитмен", направен по компютърна игра.

Деси има две деца от собственика на "Ескейп" Веселин Янев. През есента на м. г. тя скандализира светското общество, като се залюби с много по-млад от нея мъж, син на алкохолен бос.

Това не е първият случай, в който жена, свързана с модния бизнес, става жертва на насилници.

През 1996 г. Евгения Калканджиева бе нападната и зверски пребита. Тогава версията бе, че е станала жертва на улични грабители.

През 2001 г. неизвестен нападател наряза с нож лицето на красивата манекенка и тв водеща Евелина Дойчинова.

Мениджърката на агенция "Мегаталант" Мария Бонева бе залята с киселина през 2002 г. След зверството тя създаде асоциация "С лице към света". Чрез нея помага на жертвите на нападения с изгаряща течност.

Досега обаче нито един от нападателите не е разкрит и арестуван.

Ние продължаваме да се питаме как е възможно, каквито и да са личните драми и връзки в живота на една жена, известна или не, да доведат до подобна развръзка. Как може за двама мъже да бъде геройство да нападнат жена в тъмна уличка?

Снимка: svetsko.com