„Плейбой„ отново прегръща голотата!

14 февруари 2017 | 17:18
6622
0
0

Мъжката библия "Плейбой" разкри, че се отказва от облечените модели и отново ще залага на голотата.

Съобщението направиха основателят на изданието Хю Хефнър и синът му Купър, като подчертаха, че отказът от голи фотоси от преди две години е „грешка”.

От изданието се похвалиха със завръщането към корените и чрез хаштаг "Голотата е нормална" (#NakedIsNormal) във Facebook и Twitter. Това всъщност е и мотото на корицата на новия брой на списанието.  "Голотата никога не е била проблем, защото голотата не е проблем. Връщаме се към своя индивидуален стил и отново заявяваме кои сме", написа Купър Хефнър. 

Припомняме ви, че "Плейбой" съобщи миналата година, че се отказва от напълно голите фотографии в полза на по-закачливи и естествени снимки на жени с малко дрехи по тях. Решението бе взето при ръководството на предишния президент на компанията Скот Фландърс, който напусна изданието само няколко месеца по-късно. 

Последната жена, разсъблякла се за "Плейбой", беше Памела Андерсън. А следващите "облечени броеве" на списанието включваха 28-годишната правнучка на Хемингуей - Дрю, която позира и облечена и разсъблечена, но прикривайки стратегическите си места. В следващ брой пък бе публикуван обширен материал, посветен на 22-годишната американска репортерка от либийски произход - Нур Тагури, която стана и първата дама с хиджаб на страниците на изданието.Сега обаче за да бъде конкурентоспособно, изданието отново трябва да се върне към голотата. За радост на много мъже...

Коментари

Добави Коментар

Най-четени