Автор
Ева Геoргиева

Александра Гърдева ексклузивно пред камерата на woman.bg - Много харесвах Виктор. Бях влюбена в него, когато му отказах розата

Миналият уикенд имахме удоволствието да се срещнем с една от най-обсъжданите участнички от "Ергенът" - хипнотерапевтът Александра Гърдева, която спечели симпатиите и сърцата на стотици хиляди зрители през последните месеци.

Въпреки че Алекс не стана победителка в предаването, тя неведнъж е споделяла, че се чувства като такава пред самата себе си. В крайна сметка да отстояваш принципите си и да стоиш зад решенията си са някои от най-важните качества, които една жена може да притежава.

С Александра поговорихме за преживяванията в "Ергенът", за нещата, които би променила, ако можеше да върне времето назад, за любовта към психологията и за това какво точно представлява хипнотерапията.

"Може би виждам една грешка в себе си. Може би я имам и в личната си комуниакция. Аз не обяснявам прекалено добре какво се случва" - споделя Алекс пред камерата на woman.bg.

"Най-интересното, мисля, че не съм го казвала така е, че аз много харесвах Виктор. Аз бях влюбена в него, когато му отказах розата" - казва още тя. "Наистина бях влюбена в него ужасно много. Въпросът е, че себе си харесвам повече".

Дали двамата с Виктор са се събрали след предаването, как се е запознала с майка му и какво още се случва в живота на Александра - можете да разберете ако изгледате цялото видео Т У К: