Автор
Цвета Герчева

Пътуването - най-сигурната инвестиция в щастието

Източните народи вярват, че истински богат е само този, който може поне веднъж годишно да предприеме пътешествие до непозната земя. Далай Лама пък казва, че когато пътуваме, ние взимаме по частица от енергията на новите места, които виждаме и така ставаме по-добри хора.



Дали заради приключенския ми дух (избягах от вкъщи за първи път на 6 години) или пък заради работата ми на журналист - между мен и пътешествията винаги е имало една особена химия, която не може да се сравни с нищо друго на този свят.

Честно казано, влюбена съм в пътуването. Щастливо влюбена. Можете да ме познаете по онзи блясък в очите, когато невинно отворя сайта на Wizz Air и видя, че има супер изгодни билети до Португалия, например. Дали имам идея как да прекарам един уикенд в Пиза и Флоренция? О, да.


И понеже през последните години да пътуваш, да изследваш нови места и да изживяваш емоцията на откривател на малки вселени, скрити в задните улички на някое затънтено провинциално градче в Тоскана, вече изобщо не означава да похарчиш много пари, аз реших да ви разкажа за моя опит в света на пътешествията. И понеже си имам правило - поне веднъж месечно да хващам самолета и да отивам на ново място, на което не съм била преди, тази есен ще ви разкажа за това как организирам моите пътешествия, как купувам билети и как успявам да намеря наистина изгодни начини за пътуване.


Ще ви разкрия и новата ми тайна да пестя пари - кредитната ми карта DSK-Wizz Air, която е наистина продукт, създаден за запалени пътешественици като мен. Дали успявам наистина да спестя пари? О да, за последните два месеца вече са над 50 лв. Много е лесно - просто си ползвам кредитната карта (за всякакви покупки), а за всеки похарчен лев печеля точки, които после обръщам в пари в моята Wizz Air сметка. А най-хубавото е, че тази карта дава на притежателя си автоматично напълно безплатно Wizz Air Discount Club 5+1, който иначе струва 120 лв. Tака мога да пътувам с любимите си хора с наистина добри отстъпки. А докато купувам билети - трупам нови точки в моята сметка.

И да - не е скъпо. Просто трябва да се осмелите да мечтаете, да намерите изгоден билет, да пътувате и да изживявате емоцията на приключението - така, както самите вие усещате живота си.

Аз обожавам да поглеждам към света през дръжката на куфара ми, който почти винаги е готов за път. Имам си своя формула да се наслаждавам на живота и често се отбивам за кратък шопинг в Италия - последният ми удар е уникален ръчно шит клъч от Палермо - обрах точките с него в София. И да, платих го с кредитната ми карта. Така трупам точки и следващият ми билет с Wizz Air ще ми излезе почти безплатен.


Искате ли да ви разкажа за любимите ми места в Европа? Искате ли да разберете как да пътувате изгодно и как пазарувайки, да трупате точки, с които после да "платите" самолетния си билет? Следете нашия блог, който създадохме специално за пътуващите хора. Ще ви покажа най-кокетните места за шопинг и ще ви помогна да спестите пари. Наистина.

Още ли нямате DSK-Wizz Air карта? Защо не подадете онлайн заявление ТУК? Става за 2 минути!

(в материала има продуктово позициониране)