Автор
Роси Кацарова

Рецепта за щастие: Есенен уикенд по женски

Смея да твърдя, че моята скромна особа откри ключа към щастието. Не, той не е свързан с намиране на координатите на перфектния мъж или с невероятна диета, сваляща 10 килограма за пет дни.

Той е чисто и просто неделя по женски. Но не каква да е неделя, а есенна неделя.

Защото истината е, че дните, обвити в прегръдката на есента, видимо се различават от останалите. По какво ли? По насладата за сетивата и душата, която носят изпъстрените с листа улици и по аромата на печена тиква. Точно така, октомврийските недели са онези магични дни, когато времето сякаш е спряло, за да можете да се насладите на всеки един момент максимално дълго.

Есенната неделя е онзи вълшебен ден, през който излежаването до обяд не е мираж, а закуската с палачинки е просто задължителна. Освен ако в последния момент не решите, че всъщност сте в настроение за смути и тост с авокадо или за доза разумен шопинг при специални условия, както направих аз.



Но сериозно, какво да не им обичате на неделите през есента, когато времето не просто е на ваша страна, а сякаш цялата Вселена, начело с небето, осеяно с тъмни, но красиви облаци, ви приканва да се потопите в уюта на дома си. Е, тъй като не върви да се спори с Вселената, започнах миналата неделя със заслужена закуска.

След размяна на няколко текстови съобщения с приятелка с главно П, да, онази, същата, с която на ден си пращаме по десетина забавни съобщения - от клипчета на сладки четириноги приятели до кадри на новите ни козметични и модни придобивки, реших, че е време да се погрижа за ума и тялото с кратка разходка из природата и вдъхновение за поредната специална покупка.



Разходката бе последвана от обиколка по магазините. Защото, ако трябва да съм искрена и аз, подобно на Цвети, обичам да инвестирам в преживявания, а не във вещи, но все пак кое момиче може да устои на чифт черни кожени оксфордки. Още повече ако купуването им, всъщност е инвестиция не само в безупречната визия, но и в дългите разходки по време на следващото пътуване.

Как е възможно това ли? Всяка покупка с кредитната карта DSK-Wizz Air носи точки, които използвате за отстъпки както от самолетните билети, така и от всички услуги, предлагани на сайта на авиокомпанията.

Сполучливата покупка и свързаните с нея привилегии нямаше как да не бъдат отпразнувани, затова двете с моята дружка се отдадохме на ранна вечеря и планиране на предстоящото ни пътешествие. Все пак отстъпките, които ползвате като член на Wizz Discount Club, важат и за ваши придружители по време на полета. А и всъщност есента е именно това – комфорт за душата и споделени моменти на топлина.

Опитайте моята рецепта за щастие, няма да съжалявате! Обадете се на своя близка приятелка и прекарайте една есенна неделя с нея, насладете се на красивата природа и факта, че сте заедно!

(в материала има продуктово позициониране)