Автор
Пепа Попова - Пепита

5 коледни подаръка за него (или История с дракон)

Някои хора изглежда се раждат с умението да подаряват. Те следват своята интуиция, успяват рано да се справят с пазаруването за празниците и в крайна сметка правят подаръци, които всеки път носят изненада и удоволствие. Но за останалата част от нас купуването на подаръци е толкова естествено действие колкото да караш совалка. Истината е, че пазаруването за някой друг никога не е лесна работа, особено когато този някой друг е съпругът ти или романтичният ти партньор. Всяка година дойде ли празник се питам какъв подарък ще зарадва мъжа, който се опитвам да впечатля с действията си всеки ден през последните 18 години.

Тази година реших да го подготвя за зимата, за да може да му е топло и уютно, докато извършва ежедневните си подвизи, като например да убие дракон - основната работа на мъжете (какво общо има дракона в тази публикация, можете да видите в края и с усмивка)*.
Озовах се бързо в магазина на Hugo Boss, убедена, че бързо и качествено ще се справя с “оборудването” на моя “драконоубиец” за студа навън.

Топлата плетена шапка и шал са задължителни през зимата, а и са един от универсалните подаръци за Коледа, нали? Избрах прекрасен комплект от чист кашмир в оребрена плетка във вечния сив нюанс. Убедена, че луксозният кашмир би добавил доза шик към всеки зимен сет на любимия и гарантирана топлина, благодарение на фините, свръх леки и меки влакна на плетивото, грабнах комплекта, който за разкош бе опакован и в прелестна подаръчна кутия.

С любопитство и удоволствие разгледах цялата колекция, като набелязах поне още 3-4 артикула, които биха харесали на моето момче.

Включвам ги и тях като идея и вдъхновение за мъжете във вашия живот в BOSS стил и с така характерния за марката баланс между форма и функция:

Перфектният колан
Когато става въпрос за перфектния аксесоар, правилото е: обърнете внимание на детайлите! Този текстуриран велурен колан ще осигури идеалния финален щрих към всяко облекло. Красивите цветови вариации на ръбовете и металната катарама са гаранция, че този аксесоар ще получи неговото одобрение не само като празничен подарък, но и всеки път, когато го носи.

Парфюм с характер
Scent е тазгодишният фаворит за подарък. Ароматът на BOSS е елегантният избор за всеки мъж в живота ви тази Коледа. От пускането му през 2016 г., BOSS The Scent се настани на върха и се присъедини към BOSS Bottled на позицията: истинска ароматна икона.
Съставът започва с пикантни нотки на джинджифил. Плодове от манинка се смесват с нюанси на лавандула в средата, за да се създаде чувствено ухание. Интензивен акорд на кожа доминира в основата. Ароматът символизира магнетизъм и мъжественост. Какво по-хубаво от това, особено на Коледа?

Часовник
Красивият часовник е идеален подарък за баща ви, най-добрия ви приятел, съпруг или син. Независимо дали човекът, за когото го купувате дава приоритет на стила или е по-фокусиран върху функционалността, този часовник ще го зарадва. Визията му е елегантна и модерна, благодарение на лентата от неръждаема стомана и минималистичния циферблат. Този часовник ще осигури на всеки мъж елегантен финален щрих както към небрежна, така и към по-формална визия тази Коледа, а и след нея.

ОБУВКИ, комплимент за всеки аутфит
Има определени обувки, които всеки човек трябва да притежава в гардероба си, а мокасините са едни от тях. Класически избор - изглеждат добре както с костюм, така и с нещо по-небрежно - например чино-панталони. Този чифт от полирана кожа е изработен в Италия, комплиментиран с панел с кожа с косъм и гумена подметка за допълнително удобство. Все пак е Коледа.

И за финал – обещаната история с дракон:

Работа на мъжа:
- да извърши подвиг, по-конкретно да убие дракон.
Работа на жената:
- да изглади дрехите на мъжа, който извършва подвига;
- да наостри меча и да лъсне доспехите му;
- да изчисти коня, да го нахрани и да му сложи седлото и сбруята;
- да нахрани мъжа преди подвига;
- да му напомни за мястото и времето на извършване на подвига;
- да го изпрати до мястото за извършване на подвига;
- да организира дракона, така че да не пропусне подвига на мъжа;
- ако драконът не е на разположение, да осигури друг;
- след подвига да приведе бойното поле в порядък;
- да изпере оцапаните дрехи;
- да нахрани мъжа;
- да обработи раните му, без много да обръща внимание на негодуването му;
- да почисти (и поправи) меча и доспехите;
- да прибере коня в конюшнята, да го почисти и да го нахрани;
- да разтреби тялото на дракона;
- да напише хвалебствено слово за това, как мъжът е извършил подвига; - да започне подготовката за следващия подвиг.

Време е да подготвите и Вашия герой за подвиг. Успех!