Автор
Пепа Попова - Пепита

5 празнични визии за предстоящите офис партита

Веднага след като истерията покрай Черния петък приключи и магична коледна музика започне да звучи отвсякъде, знам, че ваканционният сезон е настъпил: подаръци, време за семейството, фирмени партита, среща с приятели... най-доброто от всичко. Това е идеалният момент да си подарите нов празничен аутфит и да прегърнете бляскавата си страна!

Ако обикновено ходите на годишно фирмено коледно парти или друго голямо събитие около това време на годината, чудесна идея е да планирате своето облекло предварително. Имайки подготвена празнична визия ще означава, че спокойно можете да приемете и покани в последната минута.

А парти-визиите следва да отразяват празничния дух на декември чрез искрящи украшения, тематични цветове като червено, изумрудено зелено, злато и сребро или просто бляскава вибрация, която най-добре да отговаря на вашия вкус. Помислете и за луксозни текстури като кадифе и пайети, богат металик и уютни плетива. Независимо дали ще се опитате да изглеждате професионално, но сладко на предстоящото офис парти, или празнично и шикозно на соарете, организирано от най-добрата ви приятелка, тези 5 примeрни визии няма да ви насочат грешно:

1. Празнични сака
Основните гости на всички социални събития традиционно са не само вечерните рокли, но и елегантните костюми, които през новия сезон са особено привлекателни. Дизайнерите са вдъхновени от естетиката на 80-те години и разчитат на тържествени кадифени сака, блестящи модели с десетки стотици пайети, варианти от сатен и дантела.
Сега саката са необходима инвестиция в женския гардероб. С помощта на тържествен модел можете да трансформирате ежедневната визия във вечерна с едно движение на ръката.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


2. Класически черен гащеризон + празнични аксесоари
Заложете на гащеризон с хубава класичекса кройка и обувки със заострен връх (така, че те да изпъкват под подгъва на панталоните). Красив детайл на обувките, кадифено палто, празнично колие или зашеметяващи обеци (винаги едно от двете) е стилен и лесен начин да украсите иначе семпото облекло.

View post on Instagram
 

3. Рокля-смокинг + високи ботуши по крака
Андрогинната визия е привлекателна и чаровна, и със сигурност много по-съблазнителна от коeто и да е прилепналo и описващo женските прелести облекло. В допълнение, структурираният, но кокетен силует е идеален за празнични партита. Можете да добавите ботуши над коляното, за да спасите краката си от студеното време и да придадете на външния си вид по-модерно усещане.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

4. Текстурирани панталони + пуловер/блуза
Има някаква магия през Декември, която по особен начин ни кара да искаме да се покрием с кадифе и пайети, нали? Спокойно можете да направите тази фантазия реалност с чифт панталони в един от луксозните зимни материали. Клин с пайети или кадифени панталони, а отгоре елегантен пуловер, който ще създаде перфектния контраст с материала на панталоните, е лесен начин да привлечете вниманието.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


5. Блестяща рокля


Оттенъците на благородните метали и камъни не за първи сезон радват очите с блясъка си. За сезон есен-зима 2019/2020 дизайнерите бяха вдъхновени от всякакви нюанси на скъпоценни камъни и представиха вечерни рокли, достойни за най-луксозните бижута. Основните герои в тази блестяща история са сплави от платина, сребро и злато, както и скъпоценни камъни, включително диамант, аметист, гранат, сапфир, рубин, изумруд и топаз. През този декември не се колебайте, а носете блестящи рокли за всеки възможен повод, включително и фирменото парти.

View post on Instagram
 
View post on Instagram