Автор
Пепа Попова - Пепита

7 модни находки в новата любима шопинг локация - Pеек & Cloppenburg в Sofia Ring Mall

Когато става въпрос за шопинг, съм склонна да инвестирам в качествени облекла, които знам, че ще мога да нося години напред. Ако надникнете в гардероба ми, задължително ще намерите базови парчета, които съм се научила умело да комбинирам с поне дузина различни други облекла. А смутните времена, в които живеем вече година, допълнително ме накараха да бъда още по-внимателна с покупките и да следвам принципа „да купувам по-малко и по-умно“.
Оказва се, че повечето дрехи в гардероба ми, които са издържали теста на времето, съм пазарувала именно така – интелигентно от Pеек & Cloppenburg. Спомням си, че за първи път влязох в магазин на веригата в Холандия – оттам си купих първия класически тренч, който продължавам да нося вече повече от 10 години – всяка пролет отново и отново. От Pеек & Cloppenburg просто знаят да подбират марките, с които да работят правилно - особено що се отнася до качеството и безвремието на облеклото. Като голям моден ретейлър те задоволяват вкусовете на огромен кръг от клиенти в различни възрастови групи. Всъщност именно това е магазинът, в който почти всички членове от семейството ми, независимо от поколенията, лесно откриваме качествени дрехи и аксесоари. Да, в Pеек & Cloppenburg се справят с класиките много добре, но в същото време не се страхуват да експериментират с най-новите трендове.

Не е ли всъщност това шопинг дестинацията, която всички търсим в наши дни - в свят, в който трябва да сме по-осъзнати и разумни в избора си на гардероб?

Хубаво е, че от няколко дни има още едно място, където можем да пазаруваме умно – третият магазин на веригата в България е вече факт и се намира в Sofia Ring Mall. Той е първият новооткрит магазин на веригата в България за последните 10 години, който представя стила на новата концепция за подредба и разположение на обектите на Peek & Cloppenburg. Тя включва разделение по етажи на мъжка и дамска мода. Новата концепция се отличава и с оптимално улеснена ориентация за клиентите, както и с наличието на обособена зона за спортни дрехи. А само сега, до 7 март включително, можете да се възползвате от 20% намаление.

Именно там преди броени часове - буквално след официалното откриване на магазина на 4 март, разгледах новата пролетна колекция, която е очаквано богата на интересни и качествени модни находки. От цветни леки плетива, през вечни класики до интересни интерпретации на тема животински принт – изборът е повече от богат.

Въпреки всичко, отделете време, за да обмислите опциите и да намерите дрехите, които отговарят на вашия вкус и които с лекота ще се вмъкнат в личната ви капсула.

Ето какво попадна в моя шопинг лист благодарение на добрата селекция на Pеек & Cloppenburg в Sofia Ring Mall:


Деним за мен и за него
Денимът и отношенията ни с него през годините са типична любовна афера, в която всеки се променя, но интересът ни един към друг никога не свършва. Носили сме го скини, чарлстон, овърсайз, бойфренд, а ако трябва да го определим днес – този прав силует на Levi's с висока талия е моята пролетна находка. Добавих и чифт за любимия в класическо синьо...




Тъмносиня парка

С точната кройка, материя и цвят е не просто задължителна инвестиция, тя е като хубаво вино, което ви се отплаща с годините.



Never full bag
Стане ли дума за чанта – стилът е без компромиси. А тази практична “’never-full bag” крещи стил, класа и изисканост.


Блуза на точки
“Сладкият грах" връща елитния си статут: тази година той излъчва не само шик и романтика, но и много, много свобода. “Граховото зърно” не е тенденция, а периодично повтаряща се носталгия като тази риза.




Пуловер от мек кашмир с фина плетка
Този нежносин пулoвер на Joseph Janard беше любов от пръв поглед. Да се устои на красотата на деликатния и съблазнителен цвят на усмихнато синьо небе е просто невъзможно. А смятам, че не е и необходимо.

Интерпретации на тема животински принт
Принтът с шарка на едър хищник, зебра, влечуго е винаги на гребена на вълната и ако е с мярка като в случая, започва да се идентифицира повече с лукса и разкоша.





Здрави и активни
С настъпването на пролетта е време отново да влезем във форма, а с подобни спортни екипи за него и за мен необходимият първоначален тласък за влизане в залата е гарантиран.

Накрая, не ми оставанищо друго, освен да ви пожелая приятен шопинг в Peek & Cloppenburg в Sofia Ring Mall! И не забравяйте - инвестирайте умно, инвестирайте с финес, стил и страст!


(в материала има продуктово позициониране)