Автор
Пепа Попова - Пепита

Честит рожден ден, Кари Брадшоу! Тоест Сара....

Днес, жената, която безспорно можем да наречем модна икона и любимка на голяма част от нежната половина на света празнува рожден ден. За своите 55 години Сара Джесика Паркър се доказа като чудесна съпруга, майка, любима актриса, изключително очарователна жена и пример за подражание на мнозина.

В условията на извънредно положение, най-малкото, което можем да направим е отново да почерпим вдъхновение от любимата ни героиня, защото смело мога да заявя, че Кари е специалист в областта на "работа от вкъщи".

Героинята на култовия сериал "Сексът и градът" написа най-добрите си колонки у дома - в уютния си малък апартамент в Манхатън. В продължение на много години Кари Брадшоу ни вдъхновяваше и с житейските си истории, и с гардероба си. Тя работеше от вкъщи с копринени ризи, уютни фланелени блузи, шарени халати, а понякога дори се обличаше в пера. В условията на карантина именно Кари Брадшоу може да ни покаже как да се самодисциплинираме, да овладеем новата форма за дистанционна работа и да увеличим производителността си. Ето няколко модни съвета от доказан професионалист:

View post on Instagram
 


Като рок-звезди


Вече отложихме всички планове за ваканция, партита и музикални фестивали за неопределено време, но това не ни пречи да си организираме забавление у дома. Включете любимия си плейлист, запасете се с вода с малко лимонов сок и бързо се напъхайте в рокендрол тениска като музикантите от 90-те години. В подобно облекло ще ви бъде по-забавно да работите и със сигурност няма да има от какво да се притеснявате пред колегите в случай на видео-връзка.

View post on Instagram
 


Нежни в коприна


Женствените и нежни натури могат спокойно да последват примера на Кари и да се облекат в коприна у дома. Можете да замените копринената пижама с лаконична рокля, която да ви приспособи към работното настроение. В края на деня, за да превключите, можете да се върнете към обичайната си копринена пижама.

View post on Instagram
 

Бяла риза с мъжко рамо


Удобни, красиви и идеални в условията на домашен офис. Дори не е нужно да слагате нещо надолу. При видео разговори никой дори няма да се досети за това, а колегите ще ви завиждат на дисциплината и добрия вкус.

View post on Instagram
 



Елегантен топ и панталони


Животът е празник. Не го забравяйте, дори и след седмица в самоизолация. Припомнете си го, като се облечете с текстурирано яке и панталони. Ще видите как ще свършите работата си за деня още по-бързо.

View post on Instagram
 

Копринен халат на цветя


Пролет е! Да, не си личи от преспите сняг навън, но Националният институт по метеорология и хидрология официално обяви настъпването й преди няколко дни. И за да повдигнем пролетното си настроение можем да облечем халат или рокля в ярък цветен принт.

View post on Instagram
 

Пера


Петъчните тоалети за домашния офис трябва да изглеждат точно така, както Кари Брадшоу ни показва - пуловери, рокли и жилетки с пера.

View post on Instagram
 

За финал, мисля, че именно сега е точният момент да изровим от архива всички сезони на "Сексът и градът" и така - неусетно и по женски да преминем през карантината.