Монохромната визия е всичко друго, но не и скучна. Повярвайте ми, облечени от глава до пети в един цвят можете да привлечете толкова внимание, колкото ако сте целите в смели графики и щампи. Независимо дали става дума за ярко червен, чисто бял, бежов и неутрален ансамбъл, монохроматичното обличане определено е изтънчено, елегантно и мощно като изявление. Винаги изглежда интересно, така че не се страхувайте да експериментирате!
Резултатът може да бъде поразителен, смел и много специален. Аз лично обожавам да нося сет от различни елементи в един цвят и с различни текстури.

Защо го харесвам толкова много ли? Защото е семпло и елегантно. Между другото, не е нужно всички елементи във визията ви да са в един и същ нюанс, за да създадете монохромен total look – спокойно можете да използвате облекла, които са тон в тон, а в допълнение имате свободата да добавите контрастен цвят в аксесоарите си..
До началото на новия моден сезон остават броени дни, така че е време да помислим в каква палитра да оцветим гардероба си тази есен.

Предлагам ви няколко цветови решения, които определено ще ви бъдат полезни в хладния период - от деликатни нотки на праскова до наситени и ярки нюанси на синьо и зелено.

View post on Instagram
 

Chili Pepper (Чили пипер)

През сезон есен-зима 2019/2020 г. няма как да минете без горещ червен цвят, силен като испанския пипер чили. Нагаждайки се и траснформирайки се година след година, червеното уверено води сред основните цветови схеми тази есен. Пипереното изглежда ефектно дори в облачно време, а в допълнение дава необходимата доза увереност в случай, че ви предстои бизнес среща. Червеното е цветът на силата и безкрайната енергия.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Biking Red
За почитателите на сдържаните и в същото време дълбоки елегантни нюанси през новия сезон се появи моден цвят с необичайното име Biking Red, наситен с духа на авантюризма. Наситеното бордо стои изключително ефектно и достойно в едноцветена визия.

View post on Instagram
 

Crème de Pêche (Крем от праскови)

Crème de Pêche е вкусно име за мекия и нежен прасковен нюанс, напомнящ вида на френски ефирен десерт. Нежният пастелен нюанс трябва да се носи с изключително внимание: той е противопоказен за дами с бледа кожа.

View post on Instagram
 

Rocky Road (Каменният път)

Цветът на земята, прашните камъни и скалистите планини - дълбок, богат тъмнокафяв нюанс, наречен Rocky Road. Универсалният шоколадов нюанс е много практичен за есента.

View post on Instagram
 

Dark Cheddar (Тъмен чедър)

Друг вкусен нюанс, който попадна в палитрата на най-модерните нюанси на настъпващата есен е цветът на отлежалото английско сирене чедър. Този богат нюанс е весел микс от жълто и оранжево. Смел и дързък благороден и дълбок - изглежда страхотно сам.

View post on Instagram
 

Bluestone (Синьо-сив камък)

Прашният сиво-син нюанс в цветовата палитра на есен-зима 2019/2020 символизира спокойна решителност. Студен и неутрален, този цвят наистина вдъхва стабилност и безвремие като онези вековни каменни конструкции, които не са мръднали през годините. Строгият характер на Bluestone е подходящ за създаване на бизнес-визии.

View post on Instagram
 

Eden

Отдавайки почит на мистериозната гора и красотата на природата, през новия сезон дизайнерите разчитат на величествения тъмнозелен Eden, който привлича с магичната си дълбочина.

View post on Instagram
 

Evening Blue (Вечерно синьо)

Лаконичен и елегантен тъмносиният цвят е олицетворение на самоувереността. Класическият нюанс на вечерното небе изглежда най-добре на строги панталони или официални вечерни рокли, изработени от лъскава коприна или сатен.

View post on Instagram
 

Paloma
Семпъл и елегантен светлосивият нюанс е най-добрата основа за есененния гардероб. Той може лесно да участва във всякакви цветни експерименти, но стои добре и като основен и единствен във визията ви.

View post on Instagram
 

Без значение дали ще изберете поразителното чили-червено или елегантното сиво - определено ще изглеждате специални.
Опитайте и се убедете, че монохромната визия никак не е скучна.

View post on Instagram
 

Използвани материали от Vogue.com