Автор
Пепа Попова - Пепита

Как да бъдем елегантни през есента? Отговорът дава Евгения Живкова (видео)

Най-известната родна модна дизайнерка Жени Живкова празнува днес рожден ден. Гранд-дамата на българската мода, чието име се е превърнало в синоним на класа, изтънченост и елегантност, ни съветва как да се отличим със стил през есента.

Последната колекция на рожденичката „Минималистичен шик” есен-зима 2019-2020 включва 60 облекла, разпределени в 9 теми, с изчистени линии и функционалност.

Дизайнерските предложения на Jeni Style за есенно-зимния сезон са насочени към работещата, амбициозна и взискателна жена и са вдъхновени от естетиката на минимализма в модата, чиято философия е да се отърсим от всичко излишно и да запазим само основните елементи в облеклото, които лесно влизат в синхрон помежду си.
Материите, цветовете и десените в колекция „Минималистичен шик” на модна къща Jeni Style са подбрани така, че да могат да се съчетават помежду си и това придава на облеклата шикозен вид.

Именно ревюто на Jeni Style бе поводът да поканим г-жа Живкова в студиото, за да потърсим заедно ключа към елегантността, да поговорим за облеклата, които разказват истории и да почерпим от опита на една от най-добрите български дизайнерки. Вижте какво сподели тя в следващото видео: