Пепа Попова - Пепита

Не съм от късметлийките с идеални мерки, но пък съм от щастливките, които в последните години успяха да превърнат страстта си към модата и стила в идеалната професия/хоби. Обичам да пиша кратки истории за онзи красив свят, в който всички цветове са в хармония, в който силуетите са изчистени и семпли, материите ефирни, аксесоарите класни, а жените - елегантни като Коко или Одри. И тази колонка ще бъде такава - едновременно вдъхновена от и посветена на елегантните дами.

Как да посрещнем Новата година? С блестящи обувки, разбира се!

30 декември 2020 | 16:43
30751
1
1

Вече писахме с каква рокля можете да посрещнете дългоочакваната 2021 година. Сега е моментът да вземете решение за обувките. Съветваме ви да не скромничите излишно, дори ако планирате да отпразнувате Нова година у дома. Изберете обувки, пищно украсени с кристали и пайети. Колкото повече блясък - коприна, ламе, кристали, бродерия, панделки и перли, толкова по-добре. Нека обувките ви буквално крещят, че са предназначени за празник, че бленувате за танци и парти с приятели и за година без пандемия и Ковид. И дано Вселената чуе всичко това... 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MACH & MACH (@machandmach)

Такива обувки не само създават вълшебно настроение и незабавно трансформират образа, но са и голяма тенденция на сезона.

Например, в колекцията на Dior има перфектната празнична опция - сребърни обувки с известния скосен ток. Само си представете как биха изглеждали с плъзгаща се рокля по тялото или със строги панталони.

За тези, които обичат да блестят – са обувките, покрити с искри. Нашите любими са розовият Stuart Weitzman и сребърните Age of Innocence. Не по-малко зрелищни варианти за новогодишната нощ са обувките с кристали и верижки. Сред фаворитите за звездната нощ са розовите Burberry, обувките с ресни на Jimmy Choo или Loewe с огромна брошка – всички изглеждат като произведение на изкуството. Изберете своя чифт и посрещнете Нова година подобаващо.

Още един плюс на подобна инвестиция: през лятото тези обувки ще бъдат идеалният спътник за партита - надяваме се, вече не домашни. Така че не се колебайте да изберете най-ярката двойка за себе си и смело прекрачете в Новата година.

Коментари

1
  09 януари 2021 | 17:23 отговор
 

баси простата патица, чуек!

 

Добави Коментар