Автор
Пепа Попова - Пепита

Как да се обличаш като Influencer с малък бюджет?

Ако банковата ви сметка е претърпяла истинско крушение през декември и пръстите ви болят от въвеждането на вашия ПИН код отново и отново, обърнете внимание на следващите редове, които ще ви помогнат да закрепите бюджета си през януари. Често се предполага, че парите са в основата на страхотния и изискан стил, но в действителност можете да изглеждате също толкова модерни и дори уникални, когато работите с намален бюджет.

Има няколко прости начина, чрез които да намалите разходите си, а и да добавите нещо ново към гардероба си, без да броите стотинките си в деня преди заплата. Много от известните модни редактори пазаруват в outlet бутици или винтидж (дори second-hand) магазини, тъй като там можете да намерите много от ключовите тенденции в момента като изискани аксесоари от крокодилска кожа или блейзери (все пак модата е една въртележка). В допълнение, има неща, които можете да направите в собствения си гардероб: от продажбата на облекла, които никога не носите (в ОLX например) до стилизиране на сетове по напълно нов начин.


Ето и основните ми съвети:

1. Конкретизирайте желанията си и търсете само определените неща в сайтове с намаления или по магазините с разпродажби. Изкушенията от евтиното пазаруване понякога са толкова големи, че дори не гледаме какво купуваме, въпросът е да грабнем сета с най-голяма отстъпка. Този път гледайте и помислете дали имате нужда от поредния червен пуловер, например.

2. Чували сте за Outnet, но знаете ли, че Mango и ASOS също имат онлайн outlet магазини?

View post on Instagram
 

3. Продайте облеклата и аксесоарите, които никога не носите.

View post on Instagram
 


4. Много от най-стилните жени в света имат свой собствен разпознаваем елемент, като например червено червило или лента за коса. Те ще ви гарантират, че всяка визия ще изглежда "ваша", а една подобна лента може да струва по-малко от 5 лева.

View post on Instagram
 

5. Мъжкото облекло често е много по-евтино от дамското, така че си струва да пазарувате някои базови неща в отдела за мъже. Например, тениската с лого на Gucci е значително по-евтина в отдела за мъже (с цели 260 евро).

View post on Instagram
 


6. Модата е циклична, така че каквато и да е тенденцията, ви гарантирам, че ще можете да я намерите в някой винтидж магазин.

View post on Instagram
 

7. Бъдете креативни в своите стайлинг идеи – правилата са за това, за да ги нарушаваме от време на време.

View post on Instagram