Автор
Пепа Попова - Пепита

Най-добре пазената тайна в модната индустрия е време да бъде разкрита

Ако дизайнерските марки са твоята страст, но не искаш да рискуваш и без това отънелия си бюджет и да “направиш дупка” в красивото си портмоне на Salvatore Ferragamo, то е време да споделим с теб една дълго пазена тайна: Best Secret…

Никога не сте чували за BestSecret? Това е така, защото това е най-добре пазената тайна в модната индустрия. Best Secret се превърна в една от най-големите ексклузивни модни общности в Европа през последното десетилетие, в която можете да станете член само с покана. И като всеки ексклузивен частен клуб и Best Secret изпълнява ценната роля да събира съмишленици с изтънчен вкус и хора, които обичат да се наслаждават на най-доброто при това на възможно най-приемлива цена. В тази онлайн общност, която вече е достъпна и от България, е лесно да намерите красиви артикули на гиганти като Armani, Balenciaga, Bally, Balmain, Brunello Cuccinelli, Dolce & Gabbana и Missoni или любими модни марки като Diesel, Guess, Coccinelle на невероятни цени направо от уюта на вашия дом.

По изключение и съвсем ексклузивно от централата на Best Secret решиха да споделят тайната с аудиторията на Woman.bg и да ни направят част от своята затворена общност чрез този специален линк.

Броят на поканите е ограничен и списък с чакащи ще се отвори, когато всички покани, съдържащи 9 цифрен ключ към този своеобразен моден рай, бъдат раздадени.
Ако успеете да се възползвате от огрaничения брой покани, регистрирайте се бързо, за да станете пълноправен член на най-модерната затворена общност и да имате възможността да пазарувате лесно с ексклузивни отстъпки до 80%, при това целогодишно!

Членството в Best Secret е безплатно, а достъпът до офертите е лесен и бърз. Доставката отнема от 4 до 10 дни, а поръчката се изпраща директно до адреса на клиента.

Аз вече се регистрирах и успях да попълня гардероба си с топ попадения. Ето и моите модни находки:

Един от ключовите елементи на модната лятна визия са правилните аксесоари, сред които неизменно основно място заемат слънчевите очила, а в Best Secret изборът е повече от голям. Този сезон обаче най-добрият вариант за слънчеви очила се помещава в рамка "котешко око". Елегантните и ретро-футуристични модели ще превърнат и най-небрежните тоалети в еталон за стил.

Това лято слънчевите очила с форма на котешко око се превърна в основен фаворит сред модерните момичета и е лесно да се разбере защо. Още през 60-те години актрисата Одри Хепбърн популяризира този модел. Тогава тя се появи във филма „Закуска при Тифани“ в кръгли очила на Oliver Goldsmith с повдигнат ъгъл. Изминаха 60 години, а този модел очила все още е популярен.

Освен това стилизирането на визия с привличащи вниманието котешки очила е достатъчно лесно. Заложете на минимализма от 90-те, като комбинирате тези очила с едноцветен тоалет, или отдайте почит на 80-те, като съчетаете дънки и кецове с подобен ретро аксесоар.

Повдигнатите външни ъгли на слънчевите очила са една от най-атрактивните и универсални рамки. Всичко това благодарение на способността им да подчертава скулите, визуално да повдига линията на очите и да създава впечатление за сияен поглед. Най-модерните очила на сезона намерихме и в Best Secret при това на изключително атрактивни цени.


Юли вече е към края си, което означава, че остават по-малко от два месеца до края на лятото. Предлагам ви да не пропускате и минута и да се снабдите с модерни нови сандали. Някои от най-красивите двойки за сезона задължително имат тънки каишки или лъскави дълги ленти, които могат да бъдат вързани около глезените. Лятото, разбира се, няма как да мине и без сандали с блестящи детайли, или модели, вдъхновени от 70-те години. Някои от най-модерните сандали за това лято можем да намерим с намаление в Best Secret.

Вижте подобни модели тук.

Роклите с отворени рамена са безспорен лидер за летните визии. Женствената кройка умело подчертава силуета, а разнообразието от цветове и щампи прави подобен тоалет подходящ както за партита на открито, така и за вечерни разходки или срещи.

Белият цвят и памучният материал са идеалната лятна формула за горещо време. Благодарение на естествения материал и цвета, който отблъсква слънчевите лъчи, можете спокойно да прекарате целия ден в такива рокли, без да се притеснявате от изтощителната температура. Ето малко вдъхновение от Best Secret на топ цени:

Дори подобна рокля на Dolce & Gabbana е вече достъпна...

Всъщност, в този ексклузивен и затворен клуб творенията на големите в модата са с отстъпки, каквито никога не сте виждали досега.

Best Secret предлага дрехи, аксесоари, обувки, както и интериорни декорации, не само за вас, но и за цялото семейство и за абсолютно всички поводи - от елегантни вечери и празнични поводи, до бизнес облекло, ежедневни визии, спортно облекло, до удобно облекло и дори бельо.

За да станете член на клуба и да се насладите на уникално пазаруване, просто се възползвайте от поканата и се регистрирайте. След покупката поръчката ви ще бъде изпратена директно до дома ви и ако нещо не ви устройва, Best Secret ви предлага безплатно връщане на покупката.

Станете член днес и можете да се наслаждавате на пазаруване с до 80% отстъпка, всеки ден!

(в материала има продуктово позициониране)