Автор
Пепа Попова - Пепита

Перфектният есенно-зимен гардероб – мисията възможна

С рязката промяна на времето през изминалите седмици и бързото настъпване на есента се наложи скорострелно да започна да подготвям гардероба си за новия сезон. Първи в списъка? Съвсем резонно започнах с любимите палта – неизменния ми фаворит при облеклата през студения сезон. И ако се чудите защо започвам с тях още през октомври – отговорът е един: убедила съм се през годините, че ако имате страхотно връхно облекло, което да облечете дори и върху най–семплата рокля или простичък едноцветен костюм, веднага се превръщате в модна икона.

А тази есен изборът е повече от голям... Пастелно жълто палто, лилаво или онова океанско синьо палто, което открадна сърцето ми по време на Седмицата на модата в Париж - те всички са тук, при това на един клик разстояние – в Best Secret - любимия ми сайт, за който вече ви разказах. Именно тук са събрани най-модерните находки за сезона, при това във вариант за мен и за любимата ми половинка.


Знаете, че това е затворено модно общество и за да влезете в този страхотен клуб, трябва да получите покана. Е, ние имаме ограничен брой покани, които можете да намерите тук.

Побързайте, за да ви изпреварят и се регистрирайте, защото можете да пазарувате и избирате измежду 3 000 бранда. И това е наистина страхотна възможност. Освен това - всички предложения са на наистина изгодни цени!

От минус 20 до минус 80 процента... За мен специално, това са си находки. И намаленията са целогодишни. Хубавото е, че всички продукти са налични на склад, доставката е бърза, а връщането - безплатно.

И да ви напомня отново - можете да станете членове на тази secret, не извинете ме - best secret общност от тук.

Всъщност нищо не може да замени класическото двуредно вълнено палто за зимата. То със сигурност държи първото място за най-шикозния от всички варианти на връхни дрехи от десетилетия, ако не и повече! Изберете го във вариант в класическо кафяво или camel, или заложете на малко по-забавни цветове като приказно бледосиньо. Забавен нюанс като тази бледа лила придава на всеки ежедневен тоалет малко допълнителен “поп”.

Меките тъкани определено са топ тенденция този сезон, както и малко по-свободните палта, които имат прехлупване отпред вместо копчета, като халата ви за баня, например. Само че много по-уютно и топло....

Аз определено мога да се сгуша в това меко палто от сега чак до пролетта.

Тренчкотът може спокойно да се включи към основното горно облекло, защото е толкова лесно да се комбинира с други неща. За сезон есен-зима 2021/2022 дизайнерите предложиха нови вариации на актуалните дъждобрани - от класически бежови шлифери до кожени и лъскави модели. Предлагаме да разгледаме най-модерните от тях в best secret, отново във вариант за него и за нея.





Заедно с всички най-модерни зимни, шикозни и изискани палта, които можете да носите от 9 до 5, тук можете да намерите още куп уютни топли пухенки, които моментално ще ви вкарат в weekend-mode в момента, в който се сгушите в тях или ги поставите около раменете си.

Модните подиуми бяха обсипани с ярки нюанси и би било жалко да не се отдадем на тази красива и цветна вълна. Хареса ми виолетовия бомбър, яркожълтата пухенка и класическата бяла дълга грейка.



“Блокирането” на цветовете е ключово този сезон, така че или се престрашете и носете същия нюанс от главата до петите, или го смесете с различни допълващи се цветове.


А ако все пак се чудите какво да носите под любимите си топли и уютни връхни дрехи, ето още няколко предложения от Best secret:

Блейзър
Преходът на блейзъра от корпоративна класика към основа на гардероба е неизбежен процес. Трябва да имате поне два, чакайте - не, три блейзъра, ако искате вашият гардероб за зимата да бъде пълен - черен, бял и черно-бял.



Костюм с панталон
Изминаха почти 100 години от реформата на Коко Шанел, благодарение на която всички момичета по света облякоха панталони. Всяка година бизнес костюмът от две части само засилва позициите си и продължава да привлича вниманието както на дизайнери, така и на съвременните it-girls като Виктория Бекъм, Карли Клос, Елена Перминов, Амал Клуни и сестрите Олсен, които неведнъж са признавали любовта си към ансамбъла от панталони и сако.

Плисирана пола

Плисираната пола е била известна още в Древен Египет и се е смятала за признак на богатство. Процесът на създаване на малки гънки е бил доста скъп и само заможните хора са можели да си позволят да украсят по подобен начин туниката си. Днес плисираните дрехи са достъпни за всеки, защото сега плисето се прави не на ръка, а по машинен метод и като правило се използват синтетични тъкани, които запазват формата си след пране. Плисираните макси модели са на мода за пореден сезон.




Ярки пуловери
Миналата година заложих на палто в наситен син цвят, тази – на няколко цветни и ярки пуловера. Неоновите цветове освежават сивите и дълги зимни дни вече няколко сезона, така че смело можете да последвате този тренд и тази година. Зимата се очертава да бъде цветна. О, да!

И помнете - в прегръдката на плетивата и меките връхни облекла, прецизно подбрани от специалистите от Best Secret есента и зимата са значително по-уютни, по-стилни и, разбира се, доста по-топли.

Всъщност аз не познавам жена, която да няма нужда от ново палто за зимата. Ако и ти си от тези момичета - виж няколко ТОП идеи тук.

- Знаете, че това е затворено модно общество и за да влезете в този страхотен клуб, трябва да получите покана. Е, ние имаме ограничен брой покани, които можете да намерите тук.

- Побързайте, за да ви изпреварят и се регистрирайте, защото можете да пазарувате и избирате измежду 3 000 бранда. И това е наистина страхотна възможност. Освен това - всички предложения са на наистина изгодни цени!

- От минус 20 до минус 80%... За мен специално това са си находки. И намаленията са целогодишни. Хубавото е, че всички продукти са налични на склад, доставката е бърза, а връщането - безплатно.

- И да ви напомня отново - можете да станете членове на тази secret, не извинете ме - best secret общност от тук.

Сред големите световни брандове, на които можете да се натъкнете в платформата, са Dior, Max Mara, Puma, Escada, Cavalli, Adidas и други успешни марки, доказали върховното си качество през годините от своето съществуване до днес.

За да станете член на клуба и да се насладите на уникално пазаруване, просто се възползвайте от поканата и се регистрирайте. След покупката поръчката ви ще бъде изпратена директно до дома ви и ако нещо не ви устройва, Best Secret ви предлага безплатно връщане на покупката. Станете член днес и можете да се наслаждавате на пазаруване с до 80% отстъпка, всеки ден!

(в материала има продуктово позициониране)