Автор
Пепа Попова - Пепита

Шампанско, диаманти и мода - паметна среща на брега на морето

Когато три от най-добрите приятели на момичетата – диаманти, шампанско и мода се съберат на морския бряг, срещата винаги обещава да бъде паметна.

Искрящите напитки на Pernod Ricard Bulgaria, издателите на списание MODA и приказните бижута на SSG Jewellery and Diamonds се оказаха добра причина да зарежа съботния плаж, да облека най-красивата рокля от антуража си, приготвен за едноседмична почивка на морето и да мина по червения килим на “Марина Диневи”, за да се насладя на приказен залез на борда на прекрасна бяла яхта, в компанията на най-добрите си приятели – модерните момичета и диманатите.

Всъщност модерните момичета се оказаха колегите от списание MODA, които елегантно и със стил дадоха своеобразен рестарт на луксозното печатно издание с приказна вечер под звездите под името Diamond and Champagne Night. На червения килим собственичката на KPS България Кремена Пальонова-Шварц представи новите собственици г-н Димитър Митев и г-жа Миглена Христова („ММ Медия“) , а те от своя страна приветстваха скъпите си гости с по чаша искрящо шампанско, на дъното на която в края на вечерта двама късметлии откриха истински диамант, предоставен от главния партньор на ексклузивното събитие и лидер в продажбата на бижута в България - SSG Jewellery and Diamonds.

Кремена Пальонова-Шварц отново ни показа, че когато има желание и хъс за работа, събитията се случват и то по един страхотен начин.

Специалистите в ювелирния бранш представиха стилни цветни диаманти – от онези редки образци, които се появяват един път на всеки 10 000 безцветни диаманти. В света на скъпоценните камъни, диамантите с естествен или „фенси“ цвят си имат свое място до своите безцветни събратя. Доста често розовите, жълти или зелени диаманти се поставят ценово на много по-висока позиция, а в България такива редки екземпляри се предлагат единствено от SSG. С подобни уникални бижута заблестя специлният гост на събитието - инфлуенсърката Габриела Бизеранова.

Допълнителна доза стил и класа даде Мисис България Вселена 2009 Елена Караколева, облечена в ексклузивен тоалет със спектралнo разпръснати кристали в стил “сирена” на италианския дизайнер - Лоренцо Роси от Bridal Fashion, към който собственичката на SSG Jewellery and Diamonds – г-жа Мирела Ненчова добави уникална диамантена двойка обеци и колие.

Именно така със стил, MODA и блясък в море от сребро и злато с диаманти, скъпоценни и полускъпоценни камъни премина тази морска вечер, даказвайки за пореден път, че подобни модни срещи няма как да не останат паметни.

(в материала има продуктово позициониране)