Автор
Пепа Попова - Пепита

Щастливите момичета имат най-добре поддържания маникюр

Успехът при жените и красивите нокти сякаш вървят в правопропорционална зависимост. Не напразно красивият маникюр често се смята за визитна картичка на момичетата, защото наистина формира представата за степента на поддържане на нежния пол, вниманието към детайла и желанието да бъдем наистина перфектни. Не можете просто да облечете красива рокля от естествена материя, да сложите стилните си обувки на висок ток, да завиете холивудски къдрици, а в същото време срамежливо да криете ръцете си заради не добре оформени нокти и повреден лак. Маникюрът дава поне два пъти повече увереност и очарование, така че никога не забравяйте за ръцете и ноктите си. Да, в началото на кариерата си и аз не обръщах внимание на пръстите си, но с годините и с изкачването на дузина стъпала по професионалната стълбичка съвсем неусетно осъзнах колко важно е и ноктите ми да изглеждат по префектния начин. Разбрах също, че маникюрът е един прекрасен начин да избягаме от реалността за кратко и да отделим малко време за най-скъпото - себе си. Ако не вярвате, просто си наложете да прекарвате минимум 15 минути всяка сутрин, правейки нещо за себе си. Експериментирайте с гореща баня с аромотерапия, кратка гимнастика или грижа за косата, лицето или ноктите. Със сигурност денят ви ще започне с усмивка, настроение и лекота...


Убедена съм, че щастливите момичета са тези, които знаят как да се грижат за себе си.
Убедена съм, че щастливите момичета винаги имат и красив маникюр. В последния месец разбрах, че с лаковете Gel Shine на Golden Rose това щастие е много лесно постижимо - буквално за няколко минути можете да имате ефекта на салонен маникюр, само че направен лично от вас у дома. Специалната технология без изпичане с ефект на гел е лесна за употреба, надеждна и дълготрайна, а изборът на цветове - повече от задоволителен: цели 74 актуални нюанса, допълнени с още 12 модерни лака с глитер ефект. При такова изобилие никак не е трудно да изберете правилния цвят към облеклото си.

Ето и моите любими варианти на тема лято в офиса, на вечеря или парти в града:

Поетата линия към естествената красота направи лекия и нежен маникюр изключително популярен. Белите, розови и бежови гел лакове визуално удължават ноктите, изглеждат стилни и ненатрапчиви във всяка обстановка, ето защо много хармонично се вписват в строгия офис дрес-код. За да създадем такъв дизайн на ноктите, специалистите препоръчват да използваме лак в неутрални нюанси, близък до естествения цвят на ноктите: праскова, светло розово, мляко. Френски маникюр, светли пастели и туид – истинска парижка класика, подходяща за всички момичета, които не обичат да привличат излишно вниманието, защото те вече са доволни от живота. Точни, акуратни, много отговорни, уверено следват планирания път, внимателни към детайла, но в никакъв случай не и скучни, най-малко заради куража да сложат каскет на главата…


Червени и опасни… Уверените момичета обичат червеното и различните му нюанси и не се страхуват да бъдат в светлината на прожекторите. Идеалната компания за червеното тази година са животинският принт и кокетните обувки като в шоутата на Dolce & Gabbana, Valentino и Michael Kors. Жените с яркочервени нокти са категорични и принципни, взискателни са към другите и не прощават грешки, но ако обичат – то е завинаги. Червеното е любов, а любовта е подходяща за всяка ситуация.



Лятото е времето, когато обикновено искаме маникюрът ни да бъде по-ярък и по-интересен. А началото на лято 2020 - в този следкарантинен период е времето, когато копнеем за ярък и интересен маникюр особено много. Бляскавите нюанси на синьото са особено подходящи за парти маникюр за позволените събирания на открито. Спокойно синьо като небето или дръзки аквамаринови нокти – тези цветове се превърнаха в тренд след модните ревюта на Chromat и Jeremy Scott. Опитайте и блестете като звезда на следващото дълго и незабравимо лятно парти.



Бъдете здрави и щастливи!