Пепа Попова - Пепита

Не съм от късметлийките с идеални мерки, но пък съм от щастливките, които в последните години успяха да превърнат страстта си към модата и стила в идеалната професия/хоби. Обичам да пиша кратки истории за онзи красив свят, в който всички цветове са в хармония, в който силуетите са изчистени и семпли, материите ефирни, аксесоарите класни, а жените - елегантни като Коко или Одри. И тази колонка ще бъде такава - едновременно вдъхновена от и посветена на елегантните дами.

Това лято полата саронг се отправя от плажа към града

23 юли 2022 | 10:03
25243
3
3

От всички дрехи, подходящи за плаж, нито една не предлага по-голяма гъвкавост и флексабилност от полата - саронг. Всъщност, усуканият и драпиран дизайн е вдъхновил не една и две catwalk - визии през годините.
Брандън Максуел ни "подари" пола - саронг на изтънчено райе, Тори Бърч представи мечтаната блестяща версия, а Йохана Ортис интерпретира силуета в ботаническа щампа. Всичко това потвърждава, че непринудената плажна визия може без усилие да се интерпретира и използва за по-елегантен повод.

 

Изглежда, че изисканият подход към полата - саронг е точно това, от което нашите гардероби се нуждаят в момента – момент, в който се стремим да внесем комфорт в живота си по елегантен начин. С подобна пола можете да се появите на лятно барбекю или брънч през уикенда и дори да се върнете в офиса, има опции, които имитират силуета на пола-молив – като дизайна с висока талия на Nanushka, който се съчетава добре с въздушни блузи с копчета.

Ето няколко цветни визии за вдъхновение.

 

 

 

 

Коментари

3
  05 януари 2023 | 15:49 отговор
 

 
2
  21 септември 2022 | 06:26 отговор
 

Тази пола от крайвреме се казва прегърни ме

 
1
  09 август 2022 | 09:22 отговор
 

Още преди повече от две години се появи тази пола в моя гардероб - изключително удобна и елегантна придобивка ;)

 
 
Мама
20 август 2022 | 08:50

От 20 години имам този модел.

Добави Коментар