Празникът на влюбените наближава и витрините на магазините скоро ще бъдат украсени в червено, а сърцата, романтичните картички, розите, шоколадовите бонбони и плюшените мечета в човешки ръст ще бъдат навсякъде.
Независимо дали ще имате романтична среща или ще прекарате времето си с приятелки, трябва да изглеждате добре и да се чувствате добре на 14 февруари, все пак Свети Валентин е денят, в който разпръскваме и получаваме любов. А ние жените сме влюбени в това да бъдем обичани, откърмени сме с идеалистичната представа за любовта и това колко важна е тя в живота ни. Имам чувството, че Свети Валентин не е толкова разпространен, защото по света има много влюбени двойки, а защото има много жени, които искат да бъдат обект на нечия любов.

Може би точно това е и причината, поради която всички искаме да изглеждаме красиви: едновременно женствени, романтични и секси.
С приближаването на празника на влюбените, въпросът, който започва да тревожи много момичета, е за това какво да облекат в един от най-романтичните дни в годината. Официалният дрес-код за Свети Валентин негласно включва всички нюанси на червеното: от алено до бургундско. В това време на годината са уместни всички копринените комбинации, полупрозрачни и дантелени дрехи, всякакви набори и волани, голи рамене и, разбира се, деколте. А ето и няколко предложения в червено, които се надявам да послужат за ваше вдъхновение:


Елегантна визия
Женствени, елегантни и лаконични рокли във всички нюанси на червеното, може би, са вечната класика за Свети Валентин. Залагайки на перфектна кройка, изчистен силует, качествени тъкани и благороден червен цвят в съчетание с класически обувки, блестящ клъч и изящни бижута, няма как да направите грешка.

Solace London

Galvan

Alaia

Романтична визия

Ако се фокусирате върху рокля, украсена с многобройни орнаменти и всякакви видове волани, дантели, шумолящи поли с десетки слоеве безтегловен тюл, както и полупрозрачни въздушни сетове, покрити с цветни апликации и бродерии със сигурност ще подсилите усещането за романтика и нежна любов.

Gucci

Valentino

Giambattista Valli


Секси визия

14 февруари е денят, в който можете да си позволите да бъдете секси повече от обикновено. Мини в стила на 80-те, дълбоко деколте, копринени комбинации и прозрачни рокли могат да бъдат перфектните ви спътници на Свети Валентин.

Versace

Alexandre Vauthier

Saint Laurent