Автор
Пепа Попова - Пепита

Винаги когато се съмнявате, носете червено!

Винаги когато се съмнявате, носете червено.“ съветват големите в модата. Не ми остава нищо друго освен да се съглася и призная, че нищо не може да замени червената рокля или червените обувки, или червеното червило, в моментите, когато искаме да се чувстваме малко по-секси.

Червеното отдавна се свързва с любовта и страстта. Червеното означава огън. Червеното означава кръв. Oзначава сърце. Червеното означава любов...
Именно това бе първата ми асоциация, когато видях очарователната стъклена бутилка в ярко червен цвят на парфюма Si Passione. Трябва да си призная, че още преди да отворя класическата черна капачка и да усетя аромата, вече знаех, че ще ме завладее.

Giorgio Armani Si Passione крие в себе си сила, женственост и независим дух от едно съвсем различно измерение. Този разкошен и безкомпромисен аромат е създаден само и единствено за уверените жени, които не се страхуват да излъчват съблазън и мистерия. За тези от тях, които обуват високите токчета и слагат ярко червеното си червило - готови да покорят света. Точно каквито са жените, които стоят зад този невероятен аромат: създателката му - парфюмеристката Джули Мас и посланичката на аромата – невероятната Кейт Бланшет.

Е, ако искате да се включите и вие в тази група на магнетични жени и да посрещнете Новата година, заявявайки себе си силно и уверено, то кажете "SI" на един очарователен аромат в червено.

Послушайте Дейвид Бауи за пореден път („Put on your red shoes and dance the blues“), сложете червените си обувки, капка Si Passione и се завъртете в ритъма на блуса с любим човек в новогодишната нощ, омагьосвайки го с микс от пикантен розов пипер, сочна круша и превъзходен черен касис. Известно е, че плодовите нюанси са любими на мъжете и не случайно са заложени и в тази предизвикателна за сетивата ароматна композиция. Сърцето е изпълнено със страст и вълнуващо съчетание от роза, нежен жасмин и хелиотроп. Добавянето на хелиотроп в състава действа изключително ефектно и подчертава характера на аромата. Финалните акорди са отредени на изтънченото излъчване на кедър и топла ванилия.

Не е трудно да кажеш SI на подобно ароматно изкушение, нали? Не е трудно да поканиш и любим човек на блус! Опитайте!


(в материала има продуктово позициониране)